Bæredygtigt landbrug med Philips LED-belysning

GoodLeaf Farms

Guelph, Ontario, CA

GoodLeaf åbnede sit fuldt kommercialiserede og topmoderne landbrug i Guelph i 2018. Dette skete efter mange års forskning på dets pilotlandbrug, der åbnede i Truro, Nova Scotia i 2015.

goodleaf farms bæredygtigt landbrug under philips led
Vi ønskede en partner, der kunne hjælpe os med at skalere forretningen.
– Jeff McKinnon, Chief Financial Officer og Vice President

Kundens krav

For GoodLeaf handler det om bæredygtighed. Faciliteten inkorporerede innovationer, der kunne muliggøre brugen af bæredygtige landbrugsmetoder til at opnå exceptionel produktkvalitet. Da belysning var en primær komponent, havde GoodLeaf specifikke behov, de forventede af en belysningsløsning og -leverandør. Den belysningsløsning, man så for sig, skulle give skalerbarhed og samtidig være energieffektiv. GoodLeaf ledte efter en ægte partner.

LED-belysningsløsningen

"Vi har brugt Philips-produkterne siden den 1. generation tilbage i 2013; vi testede mange gange mod T5 pæren. Produktionsmodulet i generation 1 klarede sig godt, det holdt sig over tid sammenlignet med konkurrenterne, og vi har brugt det lige siden.", siger Jeff McKinnon, CFO og VP hos GoodLeaf. I tidens løb har GoodLeaf arbejdet med 12 forskellige udbydere af LED-belysning, men i Signify fandt de den partner, de ledte efter for at komme videre og skalere deres forretning.
Til deres 45000 SQF dyrkningsanlæg i flere lag i Guelph installerede Goodleaf Philips GreenPower LED-produktionsmoduler. Lysopskriften er designet i samarbejde med Truleafs designteam og ingeniører sammen med plantespecialisterne fra Signify. Det installerede belysningssystem giver optimal ensartethed af belysning. 

Fordele

Som en mærkevareproducent producerer og pakker GoodLeaf Farms friske, nærende og pesticidfri mikro- og babygrønt året rundt til forbrugere i Canada. De forventer at dyrke og høste cirka 1 million pund friske produkter om året på deres automatiserede dyrkningsanlæg i Guelph. Plantespecialister fra GoodLeaf og Signify mødes hver måned for at diskutere optimering af deres opskrift på dyrkning af afgrøder. Som en del af partnerskabet har GoodLeaf i høj grad forbedret forudsigeligheden af sine friske råvarer. Derudover arbejdede Signify og GoodLeaf sammen for at opnå en betydelig rabat fra virksomhedens vandkraftudbyder i Ontario. McKinnon sagde: "Partnerskabet med Signify har været meget fordelagtigt for GoodLeaf. Vi vil arbejde sammen med dem fremadrettet og ser meget frem til det".

philips greenpower led GoodLeaf

GreenPower LED-produktionsmodul statisk vækstlys

Et statisk modul til anvendelsesområder med flere lag med den ideelle lysopskrift til større udbytte, bedre kvalitet, højere formeringssuccesrater og helårsproduktion. Velegnet til indendørs dyrkning af bladgrønt, mikrogrønt og urter i flere lag. 

Meget forbedret forudsigelighed

Meget forbedret forudsigelighed

Fakta

Avler

GoodLeaf Farms

Segment

Vertikalt landbrug

Afgrøde

Babygrønt og mikrogrønt

Sted

Guelph, Ontario, Canada

Produkter

Philips GreenPower LED
produktionsmodul

Relaterede cases

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.