Friske, trygge og færdiglavede måltider

Delicious Cook

Delicious Cook

Chiba-præfekturet, Japan

Delicious Cook, en producent af salater, sandwich, supper og onigiri-riskugler, fandt en effektiv måde at forbedre kvaliteten og reducere omkostningerne på, da den rykkede indendørs for at dyrke ingredienser.

Delicious Cook
Jeg er forbløffet over, at vores team uden dyrkningserfaring kan producere ensartet kvalitet, der er bedre end forventet
– Katsuhiro Takahashi, Plant Factory Manager, Delicious Cook Co., Ltd.
Greenhouse Delicious

Kundens krav

Virksomhedens strategi er at "reducere sit forbrug af grøntsager dyrket udendørs og gradvist gå over til grøntsager dyrket på plantefabrikken", siger plantefabrikschef Katsuhiro Takahashi. Brug af grøntsager dyrket på en plantefabrik reducerer risikoen for forurenende fremmedstoffer og reducerer inspektionsbyrden betydeligt.

Den helt rigtige belysning

Virksomheden leverer allerede spiselig krysantemum til sine supper. Fordi urten høstes på plantefabrikken og straks forarbejdes i fødevareforarbejdningsrummet ved siden af, er den betydeligt friskere end krysantemum udefra. Ud over sin lækre smag og fravær af forurenende stoffer er virksomheden imponeret over de rene bladformer og den ensartede smag, der opnås på tværs af årstiderne. 

Plantefabrikken har også været med til at forbedre virksomhedens image. Eksisterende og potentielle kunder, som fik rundvisninger på plantefabrikken, var imponerede over, hvor velsmagende grøntsagerne var, og over kvaliteten af de banebrydende faciliteter. Katsuhiro Takahashi, der er chefen, kommenterede stolt: "Ingen havde forestillet sig, at vores virksomhed ville være i stand til at levere resultater så hurtigt." 

Som følge heraf kan Delicious Cook meget vel beslutte sig for at tilføje en større plantefabrik i en ikke alt for fjern fremtid.

Philips GreenPower LED-mellembelysning

Philips GreenPower LED-produktionsmodul

Produktionsmodulet er udviklet til dyrkning i flere lag i konditionerede miljøer med lidt eller intet dagslys.

Lavere risiko for forurenende stoffer i fødevarer

Lavere risiko for forurenende stoffer i fødevarer

Fakta

Sektor

Bylandbrug

Afgrøde

Spiselig krysantemum, koriander, grønkål, frillysalat, basilikum, italiensk persille, radiser

Sted

Narashino 7-1-25 Chiba-præfekturet, Japan

Løsning

Philips GreenPower LED-produktionsmodul

Resultater

Lavere risiko for forurenende stoffer i fødevarer, friskere og mere velsmagende grøntsager og urter, positivt brandimage

Relaterede cases

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Abonner på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om Philips LED-vækstbelysning ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.