Forbedre Vauban Clinics luftkvalitet med lysets kraft

Vauban klinik – introduktion

Vauban Clinic

Livry-Gargan, Frankrig

Vauban Clinic har valgt en sikker og gennemprøvet løsning med Philips UV-C-armaturer for at reducere spredningen af alle smitsomme og luftbårne sygdomme såsom COVID-19.

Vauban clinic – kunde
Efter en vellykket indledende opsætning i venteværelset til ikke-planlagte konsultationer har vi valgt at indrette alle vores konsultationsrum for at beskytte patienterne og personalet.
– Dr. Dirk-Uwe Clausen, administrerende direktør
Vaulban clinic – kundekrav

Kundens krav

Vauban Clinic er beliggende nær Paris i et område, der har en aktiv og intens klynge af COVID-19. Beskyttelse af patienter og personale er et stort problem, hvorfor klinikken ønskede at installere UV-C-desinfektionsarmaturer i de rum, hvor patienterne modtages.

Den helt rigtige belysning

I Vauban Clinic blev der installeret Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag i venteværelser og konsultationsrum. UV-C-stråling er et kendt desinfektionsmiddel til luft, overflader, genstande og vand, der kan være med til at mindske risikoen for at pådrage sig en infektion og har været brugt flittigt i mere end 40 år.

Relaterede cases

Sansefødestue

Se, hvordan fødeafdelingen i Hillerød reducerede stress og øgede trygheden med LED-belysning

Beijing Forestry University Hospital

UV-C-overflade- og luftdesinfektion for at give yderligere beskyttelse til besøgende, personale og patienter på Beijing Forestry University Hospital.

Optimax

Hjælpe OPTIMAX med at nå sin vision om sunde bygninger