Forestille sig sunde bygninger med UV-C-desinfektionsbelysning

Honeywell – introduktion

OPTIMAX

Malaysia

OPTIMAX er et netværk af førende øjenspecialistklinikker i Malaysia med mere end 300.000 tilfredse patienter siden 1995.

Honeywell og Signify tilbød vores klinikker en komplet løsning til luft-, overflade- og objektdesinfektion, der giver os mulighed for tydeligt at kommunikere til vores klinikere, personale og patienter, hvordan vi arbejder for at understøtte trivsel i vores rum.
– Tan Sri Dato' Tan Boon Hock, grundlægger, OPTIMAX Eye Specialist Center
Honeywells kundekrav

Kundens krav

Under COVID-19-pandemien forblev de fleste OPTIMAX-klinikker åbne for at levere vitale øjenplejeservices til patienter. Men for at fungere sikkert krævede klinikkerne løsninger, der ville forbedre deres luftkvalitet og indsats i forhold til overfladedesinfektion for at minimere enhver potentiel risiko for kontaminering eller spredning af sygdommen.

Løsningen

Vi installerede en række Philips produkter, herunder UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag og selvstændige UV-C-desinfektionsvogne. Disse løsninger forbedrer trivslen ved at desinficere luft og overflader i lokaler, mens de kontrolleres og overvåges af Honeywells Healthy Buildings-dashboard.

Relaterede cases