Øget beskyttelse af patienter i hospitalsområder med UV-C-desinfektion

Beijing – introduktion

Forestry University Hospital

Beijing, Kina

Dette hospital tilbyder servicerer patienter døgnet rundt, hvilket fører til en stigende efterspørgsel efter yderst fleksibel drift med kapacitet til at desinficere overflader i rum, der bruges på rotationsbasis.

Den innovative Philips UV-C-desinfektion til øvre luftlag giver et ekstra lag af beskyttelse, der sikrer, at vores daglige rutine ikke bliver forstyrret, samtidig med at rummet desinficeres.
– Junpeng Hou, chef for kontoret for energibesparelser under afdelingen for generelle anliggender ved Beijing Forestry University
Beijing – kundens krav

Kundens krav

På dette hospital var der behov for desinfektion i flere zoner, hvilket krævede en integreret desinfektionsløsning til både overflader og luft.

Løsningen

På hospitalet blev der installeret armaturer til øvre luftlag i ventesalene, armaturer på stuerne og vogne i andre områder. I kantinen blev der valgt blotlagte armaturer uden sensorer til rum til fødevareforarbejdning og spisesal. I alt blev der installeret 50 produkter: 40 armaturer i rum, syv overluftsløsninger i lobby og reception, to vogne og et kammer.

Relaterede cases

Sansefødestue

Se, hvordan fødeafdelingen i Hillerød reducerede stress og øgede trygheden med LED-belysning

Optimax

Hjælpe OPTIMAX med at nå sin vision om sunde bygninger

Vauban Clinic

UV-C-desinfektion af overflade og luft for at give yderligere beskyttelse til besøgende, personale og klienter på Vauban Clinic.