Det første italienske supermarked, der beskyttede kunder med UV-C

To market – introduktion

To.market

Milano, Italien

Virksomheden to.market har installeret Philips UV-C-desinfektionsapparater i to butikker i Milano. Deres ultimative mål er at installere dem i hele deres kæde af detailbutikker.

To.market – citat
Vi er altid på udkig efter teknologier og services, der giver os mulighed for at hold trit med ændringerne. Af denne grund har vi valgt at samarbejde med Signify og bruge deres innovative UV-C-belysningsteknologi til overflader og luftdesinficering.
Mattia Ballabio, CEO for to.market
Krav fra to.market

Kundens krav

Under COVID-19-pandemien var to.markets største bekymring at finde en måde, hvorpå det kunne måde tilpasse sig de nye udfordringer, som den sundhedsmæssige nødsituation genererer. Dette omfattede anvendelsen af foranstaltninger til at neutralisere vira og bakterier på overflader, genstande og i luften for at sikre, at kunderne havde et perfekt desinficeret miljø at handle i.

Løsning til to.market

Løsningen

Fem Philips UV-C-desinfektionsarmaturer blev installeret til at dække de travleste butiksområder, såsom kasseapparater og indkøbsvogne, da deres desinfektionscyklus kun aktiveres i fravær af mennesker. Takket være den homogene fordeling af UV-C-belysning kan disse desinficere overflader og genstande i et rum på få sekunder.

Relaterede cases

Społem-butikker

UV-C overflade- og luftdesinfektion for at give yderligere beskyttelse til besøgende, personale og shopper i Społem-butikker i Polen.

EDEKA Tyskland

EDEKA Clausen, fra Tyskland, valgte Philips UV-C-luftdesinfektionsbelysning for at beskytte deres butikker mod bakterier og vira.