Philips UV-C-desinfektionsbelysning hos EDEKA

Introduktion til UV-C hos Edeka

EDEKA Clausen

Hamborg, Tyskland

Hos EDEKA Clausen får kunder og medarbejdere en ekstra beskyttelse med Philips UV-C-luftdesinfektionsbelysning.

Vi er stolte over, at vi er det første supermarked i Tyskland, der giver både vores kunder og medarbejdere et ekstra lag af beskyttelse. Vi har i mange år har et meget succesfuldt samarbejde med Signify inden for belysningsområdet, og sammen sigter vi efter at give vores kunder den bedst mulige indkøbsoplevelse.
– Dr. Dirk-Uwe Clausen, administrerende direktør
Kundens krav – UV-C Edeka

Kundens krav

Coronaviruspandemien har givet shopping nogle udfordringer. Det sidste, du har brug for, er at skulle bekymre dig om dit helbred og din sikkerhed under indkøb. Behovet for desinfektionsmuligheder – især til indendørs luft, men også til overflader og udstyr, er steget markant. En udfordring, som EDEKA Clausen-supermarkedet i Hamborg stod over for, hvis de skulle kunne give kunder og medarbejdere ekstra sikkerhed.

Løsningen

EDEKA Clausen er det første supermarked i Tyskland, der leverer et ekstra beskyttelseslag med 31 Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag, der skal dække en 1.315,70 m2 stor filial i Hamborg. Da enhederne til de øvre luftlag er udstyret med afskærmning og optik for at forhindre eksponering over for UV-C-stråling, kan medarbejderne trygt fylde op på hylderne, og kunderne kan foretage deres dagligvareindkøb.

Relaterede cases

Społem-butikker

UV-C overflade- og luftdesinfektion for at give yderligere beskyttelse til besøgende, personale og shopper i Społem-butikker i Polen.

to.market – Italien

UV-C-overflade- og luftdesinfektion for at give yderligere beskyttelse til personale og kunder i to.market-butikker i Milano.