Den første kommercielle kæde i Polen, der blev desinficeret med UV-C

Społem – introduktion

Społem-butikker

Ozorków, Polen

Philips UV-C-desinfektionsanordninger reducerer risikoen for kontaminering af kunder og ansatte i "Społem"-butikker og øger sikkerheden og komforten ved indkøb. 

"Vi mener, at investeringen i Philips UV-C-desinfektionsudstyr bekræfter kvaliteten og troværdigheden af vores brand – især i en så vanskelig situation som coronavirus-pandemien."
Agnieszka Derlecka, formand for "Społem"-butikker, Ozorków
Społem – kundens krav

Kundens krav

Społem er en af de største detailkæder i Polen med mere end 3.000 butikker. For at beskytte personale og kunder under pandemien ønskede Społem at opretholde de højeste sanitære forhold for at forhindre spredning af sygdom, men den konstante strøm af kunder gjorde dette til en reel udfordring.

Społem løsning

Løsningen

Philips UV-C-desinfektionsanordninger til øvre luftlag blev monteret på lofterne. Disse udsender konstant UV-C-stråling i den øverste del af butikken, mens de stadig giver kunderne mulighed for at fortsætte med at handle, mens de bruges. For at desinficere overflader blev der installeret UV-C-armaturer, som automatisk aktiveres om natten, når ingen er til stede.

Relaterede cases

EDEKA Tyskland

EDEKA Clausen, fra Tyskland, valgte Philips UV-C-luftdesinfektionsbelysning for at beskytte deres butikker mod bakterier og vira.

to.market – Italien

UV-C-overflade- og luftdesinfektion for at give yderligere beskyttelse til personale og kunder i to.market-butikker i Milano.