Philips UV-C-løsninger, der bruges i DM-butikker

DM-butikker introduktion

DM-kæde af apotekere i Bratislava, Slovakiet

Bratislava, Slovakiet

Med Philips UV-C til øvre luftlag kan DM-butikker nu desinficere deres butikker.

DM-butikker citat
Installation af UV-C-belysning i Slovakiet er ved at blive til virkelighed. UV-C kilder er i stand til at desinficere bakterier og vira og bidrager til beskyttelse af kunders og medarbejderes sundhed.
DM-kæde af apotekere i Slovakiet
Løsning til DM-butikker

Kundens krav

Signify, verdens førende inden for belysning, har startet et pilotprojekt for at desinficere luften på DM-apoteker med UV-C-belysning. UV-C-kilder er i stand til at desinficere bakterier og vira og bidrager væsentligt til beskyttelsen af kunders og medarbejderes sundhed.

Løsningen

Hver DM-butik er udstyret med vægmonterede UV-C-luftarmaturer til øvre luftlag samt vægmonterede Philips luftarmaturer. Den UV-C-stråling, der udsendes af disse armaturer, er optimeret til rum med lavt til loftet og udstråles vandret på enhedens niveau og over det. Denne metode gør, at enheden kan desinficere den maksimale mængde luft, samtidig med at den sikrer, at enheden er sikker og ikke forstyrrer arbejdet i butikken. 

Relaterede cases

Społem-butikker

UV-C overflade- og luftdesinfektion for at give yderligere beskyttelse til besøgende, personale og shopper i Społem-butikker i Polen.

EDEKA Tyskland

EDEKA Clausen, fra Tyskland, valgte Philips UV-C-luftdesinfektionsbelysning for at beskytte deres butikker mod bakterier og vira.

to.market – Italien

UV-C-overflade- og luftdesinfektion for at give yderligere beskyttelse til personale og kunder i to.market-butikker i Milano.