Virusinaktiverende UV-C hjælper med at beskytte lærere og elever

UV-C-luftdesinfektion i skolebygninger

UV-C-luftdesinfektion i skolebygninger

Amsterdam, Holland

Da en sikker genåbning af skoler er et stort problem under COVID-19-pandemien, gør implementeringen af virus-inaktiverende Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag det muligt at beskytte undervisere, personale og elever. 

Vores Philips UV-C-desinfektion
Vores luftvægmonterede Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag gjorde 99,99 % af SARS-COV-2 udskadelig i luften i et rum inden for 10 minutter. Det er den virus, der er ansvarlig for COVID-19-sygdommen.
Loftsmonteret UV-C-desinfektion til øvre luftlag

Kundens krav

Skoler står over for en stor udfordring i forhold til at skulle tilbyde kvalitativ undervisning i sikre og engagerende klasseværelser, hvor der gælder nye sociale sundhedsstandarder. Områder, hvor mange mennesker samles, skal være sikre og så virusfrie som muligt. Ved at vælge UV-C-desinfektionsbelysning går skolerne endnu længere end velkendte tiltag, såsom hyppig udluftning, hvilket ofte viser sig kun at være delvist effektivt eller økonomisk umuligt. Intervention i behandling af luften kunne være den bedste tilgang til at holde vira som SARS-CoV-2 og sæsonbestemt influenza væk.

Vægmonteret Philips UV-C-desinfektion til øvre luftlag

Løsningen

Philips UV-C-desinfektionsbelysning til det øvre luftlag garanterer en næsten fuldstændig og hurtig desinfektion af luften i ethvert rum. Ved hjælp af naturlig konvektion eller mekanisk ventilation strømmer luften til det øvre luftlag i rummet. Her kommer luften i kontakt med desinficerende UV-C-lys, hvorefter den blandes igen med luften i de nederste dele af rummet. Det giver elever og personale ekstra beskyttelse i lokaler, hvor der normalt er begrænset udluftning.

Vores vægmonterede Philips UV-C-desinfektionsarmaturer til øvre luftlag gjorde 99,99 % af SARS-COV-2 uskadelig i luften i et rum inden for 10 minutter. Det er virussen, der forårsager COVID-19. Efter 20 minutter var virussen under registrerbare niveauer.*

1Dette er baseret på forskning udført af Innovative Bioanalysis, et laboratorium certificeret af CAP, CLIA og AABB. Find rapporten her for at få flere oplysninger om resultaterne af UV-C-desinfektion i luft.

Relaterede cases

Større chance for fodboldsucces med UV-C-desinfektionsbelysning

PSV Eindhoven vælger Philips UV-C-luftdesinfektionsbelysning for at beskytte stadion mod bakterier og vira

UV-C luftdesinfektion – 't Klaslokaal

Ved at installere Philips UV-C-desinfektion til øvre luftlag er 't Klaslokaal det første fitnesscenter til at desinficere luft i træningslokaler i Holland.