Verdenspremiere i Ekinox Arena

Belysning af Ekinox-indendørsarenaen

ArenaVision LED skaber specielle underholdningslyseffekter, som normalt ville kræve dedikerede scenebelysningsarmaturer

teaser
Vi havde brug for en belysningsløsning til både basketballkampe og shows. Derfor skulle ArenaVision LED-projektører ikke kun oplyse spilleområdet, men også scenen og det offentlige område.
– Fabrice Pacquelet, direktør for JL Bourg basketballklub
teaser

Kundens krav

I 2011 besluttede Bourg-en-Bresse Agglomeration (BBA) at renovere sit udstillingscenter Ainterexpo. Centret blev bygget i 1970'erne og havde tre haller. I begyndelsen af dette år blev der tilføjet en fjerde hal med et areal på 9.940 m2. Takket være modulopbygningen af dens stande og dens tekniske platform kan hovedsalen rumme shows i 360°. Kun et exceptionelt lyssystem kunne matche denne modernitet – det var her, ArenaVision LED blev involveret.

Den helt rigtige belysning

Projektørlysene skulle ikke kun oplyse spilleområdet, men også sceneområdet og det offentlige rum. Det var også vigtigt for basketballklubben JL Bourg at kunne slukke for projektørlyset helt og derefter tænde igen få sekunder senere til showelementet forud for kampen, hvilket ikke havde været muligt med metalhalogenlamper. ArenaVision LED kan få fuld effekt på få sekunder.

Fordele

Fordele
ArenaVision LED

ArenaVision LED

Philips ArenaVision LED-projektørsystem er en innovativ LED-pitch-belysningsløsning, der understøtter de nyeste standarder inden for tv-udsendelser og har en kontrolplatform til at skabe...

Belysning af Ekinox-indendørsarenaen

Foto gr

Teamet

Kunde
Arkitekt

Pierre Barillot

Installatør

INEO

Fotograf

Relaterede cases