Gør turen gennem byen til en unik visuel oplevelse

Produkthøjdepunkter

Transformer fællesarealer

Fra parker og pladser til gangbroer og havnefronter er udendørs arealer essentielle samlingssteder for lokalsamfund, og den rigtige belysning kan gøre dem til unikke visuelle oplevelser. En indbydende, sjov og inspirerende LED-belysning gør også, at disse offentlige områder føles mere sikre og indbydende. Med innovative belysningsløsninger fra Philips kan du skabe urbane udendørs rum, der booster turisme og økonomisk udvikling, samtidig med at du sparer energi og reducerer din miljøpåvirkning. Derudover kan dit rum være IoT-aktiveret med tilsluttede armaturer, der hjælper dig med at udnytte mulighederne i intelligent teknologi ved hjælp af Interact Landmark.

Reducer omkostninger

Reducer energiomkostningerne med op til 50 % med energieffektiv LED-belysning og ‑planlægning

Reducer vedligeholdelsesomkostningerne med servicekode,
en unik QR-kode, der hjælper med hurtigt at identificere defekte armaturer

Skab imponerende, fleksible lyseffekter på en bæredygtig og omkostningsbesparende måde

Indbyggerne i fokus

Hjælp indbyggerne på vej med visuel skiltning


Øg sikkerheden og livskvaliteten
 med levende og veloplyste byområder

Giv offentlige områder nyt liv med dynamiske lysinstallationer, lysshows og events

Designfleksibilitet

Få forbedrede belysningsløsninger til byen med ikoniske funktioner og tidløst belysningsdesign

Bevar nattehimlen, og beskyt flagermusene med særlige lysdesign
 

Velegnet både til renoveringsprojekter og nye installationer

CK Diverge

Opdag dynamisk belysning

Skab inspirerende visuelle oplevelser i byens parker og torve med Philips armaturer og dynamisk, farverig arkitektonisk belysning fra Color Kinetics.

interact landmark miniature

Oplev forbundet belysning

Interact Landmark er software til forbundet belysning, der åbner op for mulighederne i IoT til arkitektonisk belysning med hensyn til broer, monumenter og bygningsfacader. Vi gør det nemt at overvåge og administrere belysningsaktiver for at beskytte din investering, udløse lysshows fra hvor som helst for at engagere folk og overvåge, måle og analysere effekten på besøgende.

interact city

Opdag forbunden belysning til byer

Hvordan bliver en by mere intelligent og mere attraktiv? Interact City softwaren arbejder sammen med vores forbundne LED-belysningssystem for at give dig en solid infrastruktur, som gør byen mere attraktiv at bo og arbejde i. Giv borgerne større sikkerhed og smukkere offentlige arealer, og involver dem, så de bliver endnu mere stolte af byen. Interact City nedsætter også energiomkostningerne og øger effektiviteten, så besparelserne kan geninvesteres i nye projekter til den intelligente by.

Lystjenester

Belysningstjenesterne administreres af Signify. Vi tager os af din belysning, så du kan koncentrere dig om din forretning. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige tjenester på vores websted.

Tjenesteydelser til erhvervslivet

Vi tilbyder skræddersyet support fra starten og kombinerer dine ambitioner med vores viden, så du kan få den bedste løsning, som skaber værdi til din virksomhed.

Produktlivscyklus tjenesteydelser

Vi medvirker til at bevare et velfungerende belysningssystem i længere tid og hjælper med alt lige fra at stoppe problemer før de opstår til hurtig fjernsupport.

Totalserviceaftaler

Vi skaber belysningsløsninger, som er tilpasset din virksomheds behov, i overensstemmelse med klare præstationsindikatorer.

Casestudier

"Søndermarken, Frederiksberg"

Se, hvordan Søndermarken på Frederiksberg er blevet mere tryg og interessant for motionister efter at have fået installeret LED-belysning.

Offentlig belysning – Nieuwkoop

Vi hjalp Nieuwkoop med at sikre, at dens flagermusbestand og dyreliv ikke forstyrres af kunstig belysning, ved at installere gadelygter med specialdesignet farve og bølgelængde

Vil du vide mere?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og forespørgsler.