Belysning baseret på cirkulær økonomi i Schiphol Lufthavn

Belysning baseret på cirkulær økonomi i Schiphol Lufthavn

Passagerer kan nyde komforten i Lounge 2, hvor der er af syv oplevelsesverdener, der fokuserer på shopping, mad, drikkevarer og afslapning.

Vores valg af den nye belysning i Lounge 2 viser, at vi tager vores ansvar alvorligt, når det gælder brugen af råmaterialeressourcer, og forpligter os til vores bæredygtighedspolitik.
– André van den Berg, Executive Vice President & Chief Commercial Officer Schiphol Group
André van den Berg, Executive Vice President & Chief Commercial Officer Schiphol Group
Trondheim Lufthavn 4
Lounge 2 i Schiphol-lufthavnen

Kundens krav

Schiphol er en af verdens bæredygtige lufthavne. Den har gjort det til en topprioritet at reducere energiforbruget og leder løbende efter måder at blive mere bæredygtig på. Alle disse bestræbelser tjener et enkelt mål: at blive den mest bæredygtige lufthavn i verden. Da Schiphol besluttede sig for at ombygge Lounge 2, så de en kæmpe mulighed for at gøre yderligere fremskridt i denne retning med bæredygtig LED-belysning.

Den helt rigtige belysning

Vores belysningsløsning baseret på cirkulær økonomi var den bedste mulighed. Princippet er enkelt: I stedet for at købe et armatur køber du lys. Når kontraktperioden er udløbet, kan kunden vælge at forlænge kontrakten med opgradering af eksisterende belysning eller tilvælge ny belysning. Armaturer kan returneres til os til genbrug eller genanvendelse. De specialudviklede bæredygtige Philips armaturer, som hænger i et attraktivt mønster i transithallen over passagerernes hoveder, overholder de strenge krav, der gælder for konceptet med cirkulær økonomi. Disse armaturer er specielt designet til at muliggøre hurtig og nem reparation eller udskiftning.

En cirkulær økonomi bruger ressourcer mere effektivt ved at skabe frem for at spilde, bruge frem for at eje og genbruge frem for at bortskaffe

Belysning baseret på cirkulær økonomi

En cirkulær økonomi bruger ressourcer mere effektivt ved at skabe frem for at spilde, bruge frem for at eje og genbruge frem for at bortskaffe

Er du blevet inspireret?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og forespørgsler