Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Lav din egen lyssignatur med
  LED-nuancer

  Skil dig ud fra mængden

   

  Lav butikker med en atmosfære, som er unik for dit brand.

  Med signaturbelysning kan du forene din butiksfacade, inventar og udstillinger i én fængende oplevelse, der bliver ved med at tiltrække kunder.

  Den rette belysning kan hjælpe dig med at gøre kunderne opmærksomme på dit brand fra det øjeblik, de ser din butiksfacade. Den kan også bidrage til at skabe et spændende miljø, som kunderne ikke har lyst til at forlade, med flotte og inspirerende udstillinger.

  Promover dit brand 

  LED-nuancer

   

  Lav en statement med dit brand i form af en belysning, der fremviser det fantastiske ved din butik og dit sortiment.

  Philips LED-nuancer udstiller dine produkter i det bedst tænkelige lys ved at gøre hvide farver kridhvide og sorte farver dybsorte.

  Med de mange forskellige farvespektre og armaturdesign kan du skabe lige nøjagtig den effekt, du ønsker for din butik, og samtidig få hele indretningen i butikken til at gå op i en højere enhed.

  Hvilken nuance har dit brand? 

  CrispWhite

  Klare hvide nuancer og dybe farver
  Pust nyt liv i dine udstillinger med funklende, intenst lys, og skab en imponerende atmosfære, der fanger kundernes opmærksomhed.

  PremiumWhite

  Naturligt lys
  Udstil et hvilket som helt produkt ved hjælp af en diskret og naturlig belysning – den perfekte erstatning til CDM-Elite-installationer.

  Standard 830

  Maksimal energibesparelse
  Imponerende udstillinger med meget effektive LED-lyskilder og minimale udgifter.

  Jef Montes' kollektion fortryller modebranchen i London med materialer, der er designet til at interagere med CrispWhite-LED'er

   

  Montes’ kollektion er specialdesignet til at blive belyst med Philips Lighting for at vise mulighederne med effektfuld hvid LED-belysning i detailmiljøer.

   

  Montes har gennem hele sin karriere været fascineret af materialer med lyshukommelse og refleksionen af lys på forskellige overflader. Med denne kollektion har han undersøgt, hvordan lys interagerer med sine design. Montes har ladet sig inspirere af Philips CrispWhite-detailbelysning og skabt kollektionen Montes’ Illuminosa & Velero, der anvender materialer som glasfiber og nylon til at skabe imponerende refleksioner på tøjet.

   

  "Lys spiller en stor rolle under tilblivelsen af mine kollektioner, og hvidt lys er ekstremt vigtigt for at opnå den helt rigtige effekt," fortæller den hollandske modedesigner Jef Montes. "Den hvide LED-belysning, som Philips CrispWhite giver, skaber spændende refleksioner på materialerne og optegner skarpt tøjets linjer."

   

  Kollektionen så dagens lys i House of Frasers største butik på Oxford Street i London, og den fremvises også til Lighting and Building-udstillingen i Frankfurt til marts. House of Fraser har valgt CrispWhite til en international butikslancering, der blandt andet tæller fem styk i Storbritannien og nogle i Kina.

  Casestudier

  Er du blevet inspireret?

  Kontakt vores lokale kontaktcenter
  for at få svar på eventuelle spørgsmål.