Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag
  Icon True Blue

  "Trofast"


  Dig og innovation passer ligeså godt sammen som kaffe og kage. Og når det kommer til at teste den nyeste teknologi, har du har intet problem med at bruge lidt ekstra penge. Din forkærlighed for innovation overgås kun af din loyalitet overfor kvalitetsmærker. Du holder fast i, hvad du ved, der fungerer, og det skuffer aldrig. Dit motto er: hellere være på den sikre side.

  Se alt det som en rigtig "trofast" installatør har brug for

  Ready for the future

  Klar til fremtiden med Interact Ready

   

  Interact Ready er det rigtige valg til alle, der efterspørger den seneste belysningsteknologi og software. Derudover er Interact Pro instrumentbrættet i appen også en rigtig god grund til at vælge med os.

  Fremtidsklar betyder Interact Ready

  Med Philips Interact Ready og Interact Pro, får du alle de innovative løsninger, som du har brug for, så du kan imponere dine kunder. Tag et kig og bliv inspireret.

  Philips CoreLine: Effektivitet har aldrig set så godt ud

   

  CoreLine fra Philips beviser, at omkostnings-effektive produkter kan komme med et flot udseende og et stort udvalg af funktioner. Hvad end du leder efter lang levetid, god ydelse, besparelser, let installation og forbindelse til Interact Pro App og instrumentbrættet, så har Philips CoreLine det hele.

  CoreLine Video Image

  Kast dig ud i nye emner

  Cases

  Casestudier

   

  Få inspiration og rådgiv dine kunder med en fyldestgørende liste af innovative casestudier.

  Product finder

  Produktfinder


  Leder du efter en specifik produktegenskab? Eller er du bare ude og udforske? Her finder du lige det, som du har brug for.
  Lighting University

  Lighting University

   

  Det helt rigtige sted at lære mere om de seneste innovative gennembrud, produkter, informationer og installeringsindsigter.

  Find en distributør

   

  Find din nærmeste distributør eller partner

  Kontakt os

   

  Har du nogle spørgsmål? Kontakt os og få hjælp