Gætværk eller viden?

Lær, hvordan du installerer dine produkter

Al den support og information, du har brug for til en belysningsinstallation. Uddannelse, rådgivning om anvendelse og letanvendelige værktøjer. Sorteret.

CoreLine

LED-lysrør

Find en distributør

Find nærmeste distributør/partner.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os.

Se mere

Rigtige fagfolk, rigtige historier

Du er en rigtig belysningsfagmand. Ikke en amatør, ikke en weekendentusiast, men installatør på ekspertniveau. Det er derfor, folk stoler på dig med en af de vigtigste ting i livet – lys.

LED-belysningsprodukter

Vores mål er at gøre det nemt at bygge din virksomhed op. Derfor leverer vi et komplet udvalg af LED-lamper og -armaturer og støtter dig med letanvendelige downloads, værktøjer og installationsråd.