Modernisering af belysningssystem

Philips fabrik – Pila, Polen

Philips fabrik – Pila, Polen

Energibesparelse på 42 % og bedre arbejdsforhold for medarbejderne via moderniseringen til Pacific LED!

Philips fabrik – Pila, Polen
Det at drive Signify Lighting Poland som en del af virksomhedens internationale struktur betyder, at hvis vi ønsker at være et eksempel for andre organisationer, skal vi bevise, at vi ikke kun fremstiller produkter af høj kvalitet, men også effektivt styrer omkostningerne.
– Marek Huzarewicz, administrerende direktør for Philips lighting Poland SA
Philips fabrik – Pila, Polen

Kundens krav

Målet med moderniseringen var at øge fabrikkens arbejdseffektivitet, hvilket ikke kun resulterede i håndgribelige økonomiske fordele, relateret til dens funktion, men også at forbedre arbejdsforholdene for dens ansatte.

Den helt rigtige belysning

Den nye belysningsinstallation omfattede Pacific LED WT460C armaturer, som erstattede de tidligere traditionelle løsninger. Den nye produktkvalitet og dens høje lyseffektivitet giver mulighed for drift 24 timer i døgnet 49 uger om året uden nogen teknologisk betinget nedetid. Hvis man sammenligner det nye produkt med de tidligere armaturer, viser det sig, at den nuværende løsning opnår en besparelse på 58 % i forhold til det tidligere energiforbrug. Derudover blev Pacific LED WT460C armaturerne også brugt til at forbedre kvaliteten af belysningen på de relevante arbejdssteder.

Investeringsafkastet estimeres kun inden for 2 år. Det gennemførte projekt omfatter ikke kun økonomiske fordele, men påvirker også miljøet positivt, hvilket reducerer CO2-emissionen til atmosfæren.

De nye armaturer var i stand til at mindske blændingseffekterne, som var ugunstige for menneskelige øjne, samtidig med at lysstyrken blev øget, og lysets farvetemperatur blev ensartet.

Relaterede cases