Lys og bæredygtig LED til kraftværker

DEWA Power Plants, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Philips LED-armaturer hjælper DEWA og Etihad ESCO med at opnå energibesparelser på 14 GWh om året, hvilket er 68 % af dets belysningsforbrug.

Vores partner leverer ikke kun produkter. Som en ESCO leverer de ekspertise og garanterer, at disse produkter vil opretholde den rette komfortniveau i hele DEWA-projektets varighed.
– Asif Khan – Operations Manager, Etihad ESCO
Dubai Electricity and Water Authority
Dubai Electricity and Water Authority
Dubai Electricity and Water Authority

Kundens krav

Eftermonteringen på Dubai Electricity and Water Authoritys (DEWA's) kraftværker havde til formål at reducere energiforbruget betydeligt og gøre Dubais byggede miljø til et førende eksempel på energieffektivitet for regionen og verden. DEWA havde brug for en løsning, der ikke kun ville give en bæredygtig belysning og energibesparelser, men også sikre, at eftermonteringen ikke ville forstyrre anlægsdriften.

Den helt rigtige belysning

Vores fokus var todelt: de rigtige belysningsløsninger, der kunne give behagelige lux-niveauer, samtidig med at vi fokuserede på at reducere energiforbruget og på at udvikle en bæredygtig belysningsløsning, der kunne bruges i planerne om projektets langsigtede varighed. Derudover skulle vi være i stand til at garantere disse energibesparelser og belysningsniveauer.

Vi garanterede lux-niveauer på alle områder og forpligtede os til at udføre vedligeholdelse af alle nye LED-belysningssystemer i løbet af de næste fem år. Som sådan udføres årlige kontroller og målinger af alle lamper og lux-niveauer. Skulle et armatur ikke matche de garanterede lysniveauer, vil vi rette op på dette, og ethvert defekt armatur vil blive udskiftet. Disse målinger overvåges af vores dedikerede serviceteam, som løbende overvåger driften for at sikre, at garanterede energibesparelser og luksusniveauer opfyldes gennem hele projektets forløb.

Totalserviceaftaler

Vi leverer komplette løsninger fra start til slut – hurtigt, omkostningseffektivt og med minimal forstyrrelse af din virksomhed. Du behøver ikke at handle med et væld af leverandører eller underleverandører. Og hvis du allerede har et team på plads, vil vi samarbejde med dem for at sikre, at alt kører efter planen.

Relaterede cases