Høst vinteren igennem med LED-belysning

Gull Valley Greenhouses

Blackfalds, Alberta

Med en komplet Philips LED-belysningsinstallation er Gull Valley Greenhouses nu i stand til at tilbyde en forsyning af friske tomater selv i vintermånederne.

Høstede tomater – Gull Valley Greenhouses
Mellembelysningen nederst i afgrødens løvtag ... du får virkelig noget for pengene.
– Phil Tiemstra, præsident, Gull Valley Greenhouses
Brookberries-drivhus dyrker jordbær hele året rundt

Kundens krav

Tiemstra' havde aldrig været i stand til at tilbyde et rigeligt udbud af friskhøstede tomater i vinterens mørke måneder, men en 100 % LED-løsning øgede vinterproduktionen af oksekød, kirsebær og TOV'er drastisk.

LED-belysningsløsningen

De friske tomater og den friske salat, der dyrkes i Gull Valley Greenhouses, hører til blandt favoritterne hos kunderne på lokale torvemarkeder i Edmonton-området. Derfor besluttede Phil Tiemstra og hans søn, Levi, at udnytte efterspørgslen efter Gull Valleys produkt med vinterproduktion. 

Gull Valley Greenhouses implementerede en 100 % LED-løsning: en kombination af Philips LED-dobbeltrække-mellembelysning og LED-topbelysning for at producere et samlet lys på 204 µmol/s/m2. Med installationen af en fuld LED-løsning (topbelysning og mellembelysning) er Tiemstra'erne nu i stand til at tilbyde et rigeligt udbud af friskhøstede tomater i vinterens mørke måneder.

Denne LED-løsning har givet kunder på lokale grøntmarkeder den nyfundne mulighed, at de kan få en øget vinterproduktion af bøf, kirsebær og TOV'er gennem alle årets måneder.

Philips GreenPower LED-mellembelysning

Philips GreenPower LED-mellembelysningssystemet giver dig mulighed for at dyrke og høste friske og smagfulde tomater eller agurker året rundt, uanset hvor du er, eller hvilke energipriser du står over for.

Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysningen kombineret med vores dedikerede lysopskrifter giver nye muligheder for enhver drivhusavler for at øge kvaliteten og skifte til helårsproduktion.

Høst friske afgrøder i vintermånederne med LED-lys

Høst friske afgrøder i vintermånederne med LED-lys

Teamet

Gull Valley Greenhouses
Paul Boers, Inc.

Certificeret Horti Partner

Besøg hjemmesiden

Relaterede cases

Kontakt os

Kontakt en certificeret partner

Philips produkter sælges gennem et globalt netværk af certificerede partnere. Find en forhandler i din region for at modtage flere oplysninger om Philips LED-vækstbelysning.

Kontakt Philips

Hvilken LED-vækstbelysning passer til dit behov? Vi står klar til at hjælpe. Benyt vores formular til at indsende din anmodning.

Abonner på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret om Philips LED-vækstbelysning ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Bliv en del af vores team

Er du interesseret i at udvide din horisont og blive en del af vores team? Tag et kig på vores karriereside for mere information.

Interesseret?

Lær mere om LED-vækstbelysning ved at læse vores seneste artikler og casestudier.