Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Tryghed og sikkerhed 
  både til og fra terminalen

  Uden for lufthavnsterminalen

  I en lufthavn er der i sagens natur fokus på de mange mennesker, der benytter stedet i forbindelse med enten ferie- eller forretningsrejser, men det er også vigtigt at tage hensyn til dem, der har lufthavnen som nabo. Med vores belysningsløsninger kan der skabes en følelse af tryghed og sikkerhed i området lige uden for selve lufthavnsterminalen uden risiko for lysforurening eller blænding.

  Parkeringshuse

   

  Parkeringsanlægget er som regel det første, man skal forholde sig til, når man ankommer til en lufthavn. I parkeringshuse uden naturligt lysindfald er det vigtigt, at brugerne føler sig trygge og har nemt ved at finde rundt, men eftersom lyset er tændt døgnet rundt, er det også vigtigt, at belysningsløsningen er omkostningsbesparende.

  Belysning i parkeringshuse i lufthavne

  Veje og tunneller

   

  Det kan være en stor udfordring at finde vej til det rette parkeringsanlæg eller den rette terminal via lufthavnsveje og tunneller, uanset om man ankommer i rigtig god tid eller i sidste øjeblik. Med optimal udendørsbelysning kan du gøre skiltningen tydeligere, så trafikken glider lettere og risikoen for ulykker minimeres.

  Belysning langs lufthavnsveje – uden risiko for lysforurening

  Vil du vide mere om Interact Pro?

   

  Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på eventuelle spørgsmål.