Når sikkerheden er altafgørende

Inden for lufthavnsterminalen

Inden for lufthavnsterminalen i din lufthavn er der et sandt mylder af aktiviteter, der skal håndteres sikkert og effektivt. Belysningen skal være skarp nok til, at personalet kan udføre visuelle opgaver, men ikke så kraftig, at det giver blænding og ubehag.

Få flere oplysninger om belysning til lufthavnsterminaler

Forpladser

De områder, hvor flyene parkerer, når passagerer, bagage osv. skal af eller på, skal være godt oplyst, så vigtige opgaver såsom tankning og sikkerhedskontrol kan udføres sikkert og effektivt.

Klart hvidt lys hjælper personalet med at håndtere last, catering og tankning og læse information korrekt. Det er også betryggende for passagerer, der venter ved gaten for at gå ombord, fordi de kan se, at sikkerheds- og sikkerhedsprotokoller altid overholdes.

Hangar

Hangarer

Bag kulisserne skal dit supportpersonale udføre alle aspekter af rutinemæssigt vedligeholdelsesarbejde. Effektiv belysning er afgørende for operationel produktivitet og effektivitet. Klart, hvidt lys forbedrer ikke kun synlighed, det kan også hjælpe dem, der arbejder sent om aftenen, med at forblive opmærksomme og fokuserede. Så du kan minimere forstyrrelser og forbedre din lufthavns sikkerhedssituation.

Royal Mail NDC-lagerbelysning

Logistik

Det er afgørende at beskytte medarbejderne i de logistiske områder. En hvid LED-belysning, der er meget ensartet og retningsbestemt, hjælper med at eliminere skygger og mørke hjørner, hvor ulykker kan forekomme. Vores fleksible, brugervenlige belysningssystemer lader dig levere de rigtige lysniveauer, hvor og når der er brug for dem, hvilket øger effektiviteten og kvaliteten af dine aktiviteter. Vi arbejder sammen med dig for at imødekomme dine belysningsbehov og hjælper med at skabe et intuitivt, fuldt egnet og topmoderne belysningssystem.

Vil du vide mere?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på spørgsmål og forespørgsler.