Lav din egen lyssignatur med LED-nuancer

Butiksbelysning, der altid er moderne

Forvandl din butik og din modekollektion til en slående detailoplevelse med Philips LED-nuancer. Oplev karakteristisk belysning, der får det bedste frem i ethvert produkt og anvendelsesområde, så hvide farver bliver lysere, sorte farver bliver skarpere, farver bliver mere levende, og denim bliver mere karakteristisk. Med LED-nuancer kan du skabe en fordybende detailoplevelse, som kunderne ikke ønsker at forlade.

Få en smagsprøve på LED-nuancer

Opdag, hvordan du ved at vælge de rette LED-nuancer til din kollektion kan skabe det rette indtryk og udtrykke dit brands individualitet.

Hvilken nuance har dit brand?

Standard 930

Anvend varme farver og blødt hvidt lys til at skabe en dæmpet, indbydende atmosfære, og find ud af, hvordan du både kan være kreativ og omkostningseffektiv.

Premium hvid

Det nye pejlemærke for modebutikker, der giver kraftigere hvide farver takket være den bedste teknologi på markedet, men med et minimum af kompromis på energibesparelserne.

Strålende hvid

Skru op for dramaet i dit udstillingsvindue. Fremhæv variationerne med hvide nuancer, giv sort mere kontrast, og skab en ægte funklende effekt, mens du bevarer varme hudtoner.

Premiumfarve

Øg kontrasten mellem farve og hvid, og opnå nye farvedybder for en mere mættet, levende modeoplevelse, der ikke påvirker baggrunden, men har en positiv effekt på energieffektiviteten.

Denim

Fremhæv forskellen mellem denimfarve – endda udvasket denim – og falmet materiale, uden at det påvirker atmosfæren i butikken.

Farvegengivelse

Farvegengivelse og farvemætning

Farve er afgørende for mode. CRI (Color Rendering Index) bruges til at beskrive den måde, farver opfattes på med forskellige lyskilder. CRI indeholder dog ikke oplysninger om mættede farver. For den samme CRI kan du have undermættede eller overmættede farver. Grafen til højre viser dette tydeligt på CRI 70, som kan svare til de ekstreme over/under-mættede T-shirtfarver. Derfor har vi udviklet Philips LED-nuancer til at lukke det hul for at lade dine kollektioner skille sig ud og give en oplevelse.

Jef Montes' kollektion fortryller modebranchen i London med materialer, der er designet til at interagere med Crisp White LED'er

Montes’ kollektion er specialdesignet til at blive belyst med Philips Lighting for at vise mulighederne med effektfuld hvid LED-belysning.

I hele sin karriere har Montes været fascineret af lyshukommelsesmaterialer og lysets refleksion på forskellige overflader, og i forbindelse med denne kollektion studerede han, hvordan lys interagerer med hans design. Montes' Illuminosa & Velero-kollektion er inspireret af Philips Crisp White belysning og bruger materialer som glasfiber og nylon til at skabe slående lysreflektioner på tøjet.

"Lys spiller en vigtig faktor, når jeg kreerer mine kollektioner, og hvidt lys er ekstremt vigtigt for at opnå den rigtige effekt", sagde den hollandske modedesigner, Jef Montes. "Det hvide LED-lys fra Philips Crisp White skaber interessante lysrefleksioner på materialerne, hvor tøjets linjer tydeligt er kendetegnet ved det hvide lys."

Kollektionen blev først fremvist i House of Frasers flagskibsbutik i London på Oxford Street og vil også blive vist på Lighting and Building-messen i Frankfurt i marts. House of Fraser har valgt Crisp White til en international udrulning til flere butikker, som allerede omfatter fem britiske butikker og vil blive efterfulgt af butiksåbninger i Kina.

Jef Montes
Jef Montes-kollektion
Godt oplyst detailfacade

Interact Retail

Butiksbelysning. Den er overalt. Tænk, hvis den kunne bidrage til at øge driftseffektiviteten yderligere, forbedre kundernes oplevelse og generere data til dybdegående analyser af handlen. Interact Retail, som fungerer via integreret LED-belysning, giver dig alt dette og mere til. Skab imponerende, fleksible butiksarealer, tilskynd til specifik adfærd hos de handlende gennem zoneopdeling og lag på lag-lys, og brug din butiksapp til at give de handlende tilbud på deres smartphone, baseret på, hvor de befinder sig. Det er intelligent detailhandel.

Vil du vide mere om Interact Pro?

Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på eventuelle forespørgsler.

Downloads