Belysningssupport -Værktøjer og litteratur

Support til dine
    Belysningsprojekter

Philips har en lang række supportværktøjer, som du kan benytte til alle dine belysningsprojekter. Uanset om der er behov for individuel belysning i huse eller industriel belysning i stor skala samt alt herimellem, har vi et værktøj, som kan hjælpe med at opfylde dine behov.

Med software til belysningssimulering, f.eks. vores plug-in'er DIALux, Relux og Autodesk 3ds MAX design, kan du designe den rigtige belysning. Du kan også vælge mellem vores apps til bærbare enheder, som er udformet med henblik på at give dig alle de oplysninger, du har brug for, når du er på farten. Og vores online produktkatalog indeholder hele Philips-sortimentet, så du altid kan få hjælp til at finde et produkt, som opfylder dine behov.

Revit-biblioteket

Download Revit-filer til dit projekt

Philips loftslampe Revit

Hos Philips arbejder vi på at hjælpe dig, så godt vi overhovedet kan. Revit-filerne, som vi tilbyder, er udviklet med henblik på fleksibilitet. Vi har gjort vores modeller skalerbare og tilføjet de egenskaber, der er nødvendige for at tilpasse modellen til dine egne behov.

Revit-biblioteket

Software til belysningssimulering

Plug-in til DIALux, Relux og 3ds Max

Skærmbillede af Philips Belysningssoftware

Download de nyeste plug-in'er til belysningssoftware til DIALux, Relux og 3ds Max design her. Og gør det meget nemmere og hjælp dig selv at finde det rette armatur til dit belysningsprojekt.

Software til belysningssimulering

Vores belysning apps til bærbare enheder

Lær om LED
    Lær om LED

Lær om LED

Learn LED, via Philips Lighting University, er en måde at blive ekspert i LED'er, når du er på farten. Se selvstudierne og videoerne, og brug vores ordliste til hurtigt at finde det, du søger.

Appen Learn LED
    Mini300 LED-app
    Mini300 LED-app

Mini300 LED-app

En bevægelsesdetektor kombineret med en dagslyssensor gør det muligt at spare endnu mere energi. Vores Mini300 LED gen2-app giver brugerne kontrol på måder, der ikke er muligt med andre armaturer.

Mini300 LED gen2
    LED-kontakt
    LED Road Calculator

LED-kontakt

Vælg din aktuelle lyskilde og den lyskilde, den skal udskiftes med, og se, hvor meget du kan spare ved at skifte til LED.

LED-kontakt
    HUE – consumer lighting
    HUE consumer lighting

HUE – consumer lighting

Meet the hue-app. Den fantastiske måde at styre hver Philips-hue- pære i dit hjem på. Alt sammen i din hånd. Den får lyskontakten til at se ud, som om den kom fra den mørke middelalder.
    Med hue vil du opleve lys på en helt ny måde. Hue gør det muligt at lege med tone, kontrast og farve for at skabe netop den belysningsstemning, du drømmer om. Hue er klog, intuitiv og tilsluttet. Den er så meget mere end blot en lyspære.

Philips Appen belysning Hub logo

Belysningsvideoer

Ord er godt, men nogle gange er det bare bedre at se tingene selv.

Se vores videoer, der indeholder mange forskellige inspirerende ideer og gode oplysninger. Måske vil du gerne se en produktdemonstration? Et casestudie, der ligner et projekt, du arbejder på? Eller måske bare de smarte ting, man kan gøre med belysning? Hvis du godt kan lide det, du ser, kan du abonnere på vores YouTube-kanal.

Se alle videoer

video af belysning porte med citytouch
    video af Global vinder for belysning i vietnam
    video af Philips Lighting partnerprogram
    Philips Lighting annonce
    video af tilfreds kunde oplever den fjernstyrede app
    video af en oversigt over Philips bybelysning

Sammen skaber vi ny værdi

Find nærmeste distributør/partner

Vælg dit land fra listen herunder
    for at finde din nærmeste distributør eller samarbejdspartner.

Find distributør/partner

verdenskortet

Lighting
    Academy

Skab vækst i din
    virksomhed

Lær om belysning med vores videoer og webinarer.

Læs mere

Få et indblik i OLED-belysningens verden

Se vores video, der guider dig gennem OLED-belysningens verden, og opdag, hvad den kan gøre for dig.

Få mere at vide om OLED

Video af en oversigt over OLED Lighting verden
    video af LED-belysning

Få mere at vide om LED

LED kan give et væld af muligheder for dit designarbejde – også nogle, du sikkert ikke regner med.

Se, hvilken forskel LED kan gøre

Luminous Talks

Se nogle af højdepunkterne fra arrangementet Luminous Talks, der for nylig blev afholdt i New York.

Se vores webinar

Video med højdepunkter fra Luminous Talks-arrangementet