Plug-in til DIALux, Relux og 3ds Max design

Download den seneste opdaterede version af Philips produktvælgeren til DIALux, Relux og 3ds Max design her, og gør det meget nemmere at finde det rigtige armatur til dit belysningsprojekt.

Philips Revit filer

De Revit filer, vi tilbyder, er udviklet for at sikre fleksibilitet. Vi har gjort vores modeller skalerbare og tilføjet de nødvendige egenskaber for at tilpasse modellen til dine behov.

Demonstrationsvideoer

Software

Philips anbefaling til belysningsapplikation og simuleringssoftware:

*Spørg din lokale repræsentant, om Calculux Area fås i dit område.

Softwarelinks

Kontakt

For forretningsforespørgsler vedrørende et af vores professionelle belysningssystemer.