Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Holder dig

  i gang

  Armaturer til tunnelbelysning

  Alle zoner i en tunnel stiller specifikke krav med hensyn til belysningsdesign og effekt. Indgange til tunneller kræver for eksempel kraftig belysning med kort afstand eller slet ingen mellem armaturerne.

   

  Derimod skal belysningen inde i tunnellen være afdæmpet med eller uden afstand mellem armaturerne. Med vores omfattende sortiment af LED-armaturer kan vi skabe ethvert belysningskoncept for at levere den helt rigtige balance mellem sigt, sikkerhed og økonomi.

  Ikon for armaturer til tunneller

  Specialudviklet LED-konfiguration  

   

  Med vores kompromisløse fokus på LED-armaturdesign leverer vores produkter den bedste ydelse i enhver tunnelanvendelse. Vi har dedikerede produkter til hvert belysningskoncept og hver belysningskonfiguration samt en bred vifte af optik af høj kvalitet, der sikrer, at du får den optimale belysning til dit projekt.

   

  Fordele

  • Høj ydelse
  • Enestående effektivitet
  Tunnels lysreflektion i en bil

  Vedligeholdelseskoncepter

   

  I sagens natur er mulighederne for at lukke tunneller, uden at det medfører en større afbrydelse, begrænsede. Vores nemme installations- og vedligeholdelseskoncepter gør det nemt at vedligeholde dit belysningssystem og minimerer vedligeholdelsestiden. De er desuden designet med den længst mulige levetid.

   

  Fordele

  • Nem installation
  • Lav vedligeholdelse
  • Optimal vedligeholdelse
  • Lang levetid
  Arbejdere, der vedligeholder belysning i en tunnel

  Oplys vejen

   

  Vores armaturer oplyser din tunnel efter de højeste standarder for komfort og sikkerhed. Vores sortiment omfatter mange typer optik, som understøtter forskellige monteringsarrangementer lige fra centrale layout til gesimslayout. Digital styring og overvågning understøtter de unikke dæmpningsfunktioner i LED-armaturer.

   

  Fordele

  • Enestående komfort
  • Uovertruffen sikkerhed

   

  Armaturer til høje fag i Meir-tunnellen

  Systemtilgang

   

  Når vi designer vores LED-armaturer, tænker vi på hele systemet. Så hvert armatur har den samme forventede levetid, uanset hvor det anvendes. Derved minimeres besværet med at udskifte armaturer, og rutinevedligeholdelsesarbejde strømlines for at gøre livet lettere for alle.

   

  Fordele

  • Ensartet levetid
  • Nemmere vedligeholdelse

   

  Indgangen til Lundbytunnel

  Relaterede cases

  Sortiment af belysningsarmaturer til tunneller 

  • TunLite LED
   TunLite LED
   I tunneller er belysning vigtigt for bilister, cyklister og fodgængere, og det er ligeledes vigtigt, at armaturet holder energiomkostningerne og vedligeholdelsen på et minimum.TunL...

  Hvordan kan vi hjælpe dig med vores tjenester?

  Tjenester
  Tunnelbelysning er et yderst teknisk og komplekst anvendelsesområde. Kun få virksomheder er i besiddelse af den nødvendige ekspertise i virksomheden. Philips tilbyder derfor en samlet end-to-end-servicepakke for at hjælpe og lette dig i forbindelse med levering af projektet i sin helhed og beskytte din investering.

  Kontakt os

   

  Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

   

  Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål