Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Belysning til

  butik, hotel og restaurant

  Smart design og uovertruffen belysning kan gøre meget for at skabe mindeværdige oplevelser i forhold til de ting, du sælger, den mad, du serverer, og antallet af tråde i dine lagner.

   

  Tilsluttede belysningssystemer fra Philips bringer responsivitet op på et helt nyt niveau i indendørsområder i detailhandelen og hotel- og restaurationsbranchen. Tilsluttet belysning benytter avanceret, intuitiv lysstyringssoftware, digital lysstyring og førsteklasses Philips-armaturer til at give dig centraliseret styring af hvert lyspunkt i dit miljø. Med en dybere indsigt i kundernes aktiviteter og præferencer kan du skræddersy belysning for at skabe imødekommende og mindeværdige oplevelser, samtidig med at du når dine mål for energieffektivitet og bæredygtighed, som er hjørnestenen for dit mærke.

   

  Den rette belysning
  overalt, hvor mennesker handler, spiser og slapper af

  Fremhæv det bedste ved lys

   

  Med dynamisk LED-belysning og lysstyring kan du finde den perfekte lysnuance, hvad enten du ønsker at vække opmærksomhed, skabe tiltrækning eller udstille varer. Brug høj-CRI, spektralt justerbart lys til at tilpasse atmosfæren afhængigt af tidspunktet på året eller dagen eller for at understrege farverne på bestemte genstande.

  det sted, alle vil være

  Gør dit sted til et sted, alle vil være

   

  Brug dynamisk belysning og avanceret lysstyring til at skabe en unik stemning i butikken, som giver kunderne en grund til at blive og blive ved med at komme tilbage. Du kan forvandle din detailhandel, dit hotel eller din restaurant til en destination med skiftende LED-lysshow i hele farvespektret – den perfekte måde at skabe opmærksomhed på og at få dit mærke til at stråle.


  House of Fraser-modeforretning

  Enestående styring, ensartet brugeroplevelse

   

  Vores avancerede lysstyring og fleksible, energieffektive professionelle armaturer sørger for en enestående – og pålidelig – kundeoplevelse. Med digital lysstyring og lysstyringsløsninger til flere områder kombineret med intelligente LED-armaturer kan du implementere et designkoncept omhyggeligt og ensartet, selv i alle forretninger, restauranter eller hoteller i en kæde. Find den optimale belysning til forskellige udstillinger eller områder, og tilpas derefter belysningsskabelonen til det enkelte forretnings- eller hotel- og restaurantsmiljø. Forbedr stemningen i et hotelværelse eller en restaurant, fremhæv udstillede detailvarer på den mest visuelt indtagene måde, og sørg for, at dit lokale tager sig bedst muligt ud, alt sammen i takt med at du sparer mest mulig energi ved hjælp af bevægelsesstyring og dæmpningsplaner.


  Giv kunderne  det, de har brug for, 
  uanset hvor de er  

  Onlinevejledning, salg i forretning  

   

  Kunder foretager ofte køb spontant i forretningen. Nu om dage bruger de handlende deres smartphones til at få adgang til alle mulige oplysninger, når de gennemgår hylderne. Hvis de finder varen til en lavere pris, bruger de måske pengene hos en anden detailhandler, enten online eller et andet sted.

   

  Tilsluttede belysningssystemer fra Philips giver dig mulighed for at tilbyde kunderne en bedre shoppingoplevelse lige der i gangarealerne og omdanne onlineoplevelser til salg i forretningen.

   

  Med indbyggede følere og trådløs kommunikation skaber Philips' tilsluttede belysningssystemer et indendørs positioneringssystem, som kan lokalisere handlende i forretningen og gøre det muligt for dig at sende målrettede oplysninger direkte til dem via specialudviklede shopping-apps til mobiltelefoner. Du kan sende bedre produktoplysninger til kunderne eller tilbyde dem specialrabatter – eller andet, der skal til for at lukke

  salget.

  Video af tilsluttet belysning

  Der skete noget dejligt på vej hen til avocadoerne. .

   

  Hvor er avocadoerne? Bare rolig, det fortæller det tilsluttede belysningssystem fra Philips dig!

   

  I et tilsluttet belysningssystem oplyses forretningen med professionel belysning i verdensklasse, samtidig med at der opnås en platform til præcis positionering indendørs. Med specialudviklede shopping-apps til mobiltelefoner kan handlende finde frem til varer på deres indkøbsseddel, opdage nye produkter og endda modtage kuponer ud fra deres placering i forretningen.

   

  Nu kan du levere relevante oplysninger og tilbud til handlende på bestemte steder i butikken, hvor de har størst behov for det og er mest modtagelige. Forbedring af shopping-oplevelsen ved at skabe fortrolige og dynamiske forbindelser til dine kunder i en win-win-situation: mere bekvemmelighed for dem, mere salg for dig.

  Nærbillede af en kvinde i et supermarked

  Dine kunder: tæt og personlig

   

  Da belysning er installeret overalt, hvor folk oser og shopper, er det den perfekte platform til indendørspositionering. Indendørspositionering fungerer ligesom en indendørs-GPS. Med specialudviklede mobilapps kan du ikke blot give kunder oplysninger og rabatter afhængig af, i hvilket gangareal de befinder sig, eller hvilken udstilling de står foran, du kan også registrere deres vaner og præferencer i butikken, lige som du registrerer deres søge- og købsadfærd online.

   

  Større gennemsigtighed i kunders adfærd giver dig en dybere indsigt i kunderne, så du løbende kan forbedre kundeoplevelsen i din butik og forbedre fortroligheden med kunden og fremme kundeloyaliteten. Med et butiksmiljø, som både er smukt oplyst og tilpasset den enkelte kundes specifikke ønsker og præferencer, kan du være næsten sikker på, at kunderne vil vende tilbage til din forretning . . og også vil fortælle deres venner om den.

  Valg af det system, der er det rigtige for dig


  Ingen "en størrelse passer alle"-systemer

  Specifikation af Philips-belysningssystemer begynder med dig – din forretning, din organisation, dine mål.

   

  Eksperter i Philips-systemer identificerer sammen med dig de specifikke systemfunktioner, du har brug for, derefter hjælper de dig med at designe et system, som opfylder disse behov – nu og i fremtiden, i takt med at din forretning udvikler og ændrer sig.

   

  Find din lokale ekspert i Philips-systemer

  Design af dit belysningssystem

  armaturer + lysstyring + tjenester + support

  Casestudier