Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  GreenParking

   

  Trådløs LED-belysning med sensorer til parkeringsanlæg

  Spar energi, reducer omkostningerne, og forbedr sikkerheden

  Belysning i parkeringsanlæg kan være en dyr affære, især når det er nødvendigt døgnet rundt. GreenParking er et trådløst LED-belysningssystem til parkeringsanlæg, der registrerer tilstedeværelsen af personer og biler og tænder lys derefter, hvilket giver energibesparelser på op til 80 %.

   

  Bevægelsessensor, fleksibel dæmpning, lang levetid og LED-lyskilder der kræver minimal vedligeholdelse, giver mulighed for bæredygtig oplysning af parkeringsanlægget, samtidig med, at brugerne kan føle sig trygge og godt tilpas

   

  De intuitive trådløse lysstyringssystemer gør denne plug and play-løsning nem at installere og programmere i nye såvel som eksisterende parkeringsanlæg.

  Pacific LED GreenParking-system

  GreenParking – oversigt over fordelene

  Philips Lightings GreenParking-belysning til parkeringsanlæg giver hurtige investeringsafkast, energibesparelser og omkostningsreduktioner.

  Spar op til 80 % på driftsomkostninger

  Energibesparende LED'er og opkoblet styringsteknologi reducerer energiforbruget.

  Reducer unødig belysning

  Bevægelsessensorer og zonedæmpning aktiverer belysningen i parkeringsanlægget efter behov.

  Bevar sikkerheden for de besøgende

  Tilpas belysningszonerne i parkeringsanlægget for at optimere synlighed, sikkerhed og komfort.

  Reducer vedligeholdelsesomkostningerne

  LED-armaturer holder længere og skal ikke udskiftes så ofte.

  Enkle opgraderinger

  Opgrader og tilføj nye armaturer uden besvær, og konfigurer dem ved hjælp af plug and play-styring.

  Er dit parkeringsanlæg fremtidssikret?

  Vores skalerbare parkeringsbelysningssystem virker både til nye og eftermonterede anlæg.

  Mulighederne med GreenParking

   

  GreenParking fra Philips Lighting er et trådløst LED-belysningssystem til parkeringsanlæg som giver dig energibesparelser ved hjælp af bevægelsessensorer og belysningszoner. 

  Sådan fungerer det


  GreenParking er et trådløst belysningssystem, der kombinerer LED-lyskildens lange levetid og energieffektivitet med lysstyring, sensorer og zoneinddeling med henblik på at øge sikkerheden og reducere omkostningerne.

  Valget er dit

   

  GreenParking kan installeres på to måder: ved at kombinere de energieffektive Pacific LED-armaturer med trådløst styrede bevægelsessensorer, eller ved at vælge Pacific LED-armaturer med indbyggede sensorer. Armaturerne er vandtætte og er funktionsdygtige selv i barske miljøer.

   

  Uanset hvad du vælger, får du bevægelsessensorer, automatisk dæmpning og fremragende lyskvalitet uden farveafvigelser. Det er muligt at montere eksterne sensorer på væggen eller i loftet alt efter parkeringsanlæggets layout, og de indbyggede sensorer fjerner behovet for yderligere komponenter. 

   

  Den nyeste Pacific LED-serie er de første armaturer forberedt til cirkulær økonomi i en række af produkter, som er optimeret til den cirkulære belysningstjenestemodel. Serien er udviklet til at anvende naturlige ressourcer på en mere effektiv og regenererende måde, hvilket har til formål at slutte materialecirklen i henhold til principperne om cirkulær økonomi. Takket være det modulbaserede design er armaturet nemt at vedligeholde og opgradere. Sidst, men ikke mindst, sikrer det en optimal ydeevne gennem hele levetiden.

  Philips Lightings GreenParking-belysning til parkeringsanlæg giver hurtige investeringsafkast, energibesparelser og omkostningsreduktioner.

  Casestudier

  Kontakt os

  Kontakt vores lokale kontaktcenter
  for at få svar på eventuelle spørgsmål

  Se alternative belysningssystemer til din bygning