Tilføjelse af et beskyttelseslag med Philips UV-C-luftdesinficering

Belysning er vejen til den "nye normaltilstand"

Pomme D'Api-skolen, Madrid, Spanien

Philips gav ro i sindet hos både elever, forældre og personale på Pomme D'Api-skolen i Madrid via UV-C-desinficering, hvilket skabte et mere trygt indeklima uden at forstyrre dynamikken i klasseværelserne.

Philips UV-C-luftdesinfektionsenhederne giver et ekstra beskyttelseslag og giver os mulighed for ikke længere at skulle gå med mundbind. På steder, hvor der er mange mennesker samlet, bør man træffe lignende foranstaltninger.
– Sébastien Dumas, lærer på Pomme D'Api-skolen
Philips UV-C-luftdesinfektionsenheder

Kundens krav

For Pomme D'Api var det at kunne føle sig tryg ved at undervise uden mundbind et afgørende skridt i tilpasningen til den "nye normaltilstand". Vira og andre infektioner spredes hurtigt på skoler med børn i den danske førskolealder fra 2-6 år – og det er svært at håndhæve, at børn skal holde afstand i så ung en alder. Formålet var at indføre et effektivt system, der ville være nemt at anvende og vedligeholde, hvilket kunne være med til at holde skolen fri for virus uden at forstyrre undervisningen.

Philips UV-C-luftdesinficeringsenheder

Effektivitet, rentabilitet og bæredygtighed

Der blev installeret to Philips UV-C-luftdesinficeringsenheder for at hjælpe Pomme D'Api med at nå sin målsætning, så eleverne kunne vende tilbage til undervisning uden mundbind, uden behov for at holde afstand, uden at skulle dele børnene op i mindre klasser og uden frygt for infektion. UV-C-luftdesinficering er en gennemprøvet løsning, der inaktiverer op til 95 % af mikroorganismerne i et lokale på blot en time1. Den er bærbar, den kan bruges, mens der er mennesker i lokalet, og den er musestille, så den ikke forstyrrer børnenes læring.

Konklusion på test udført af Henan Zhongke Lianchuang Test Service Co., Ltd: Philips UV-C-luftdesinficeringsenheden (UVCA200) blev betjent i henholdsvis 60 minutter og 120 minutter i et testkammer på 80 m³, hvor der blev dræbt ≥95 % af de naturligt forekommende bakterier i luften i begge tests, hvilket opfylder kravene i WS/T648-2019 (generelt hygiejnekrav til luftdesinficeringsenheder)

Relaterede cases