Beskyttelse af personlige oplysninger hos Philips Lighting

Hos Philips Lighting tager vi beskyttelsen af din personlige oplysninger meget alvorligt.

Persondatabeskyttelse er et afgørende element i udviklingen af alle vores produkter og services. Succesfulde relationer kræver gensidig tillid og fælles forståelse, og derfor tilstræber vi fuldstændig gennemsigtighed i den måde, vi håndterer dine personlige data på.

Respekt for beskyttelsen af dine personlige oplysninger regulerer den måde, hvorpå vi vælger vores forretningspartnere, designer vores produkter og services og håndterer dine personlige data. Vi håndterer dine data i henhold til dine præferencer og forretningskrav. Uanset om du er forbruger, kunde eller forretningspartner, sikrer Philips Lighting, at du bevarer kontrollen over, hvordan dine data administreres, behandles og opbevares.

Vores Global Privacy Office er forpligtet til at administrere regler om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse over hele kloden. Vores centrale team til beskyttelse af personlige oplysninger guider og understøtter hele virksomheden for at fremme pålidelig brug af personlige data og sikre fuldstændig overholdelse af kravene til beskyttelse af personlige oplysninger.

På denne hjemmeside kan du finde detaljer om, hvordan vi håndterer personlige data, svar på dine spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger og information om, hvordan du kan udøve dine rettigheder som forbruger og erhvervskunde eller andre personer, der handler med Philips Lighting.