Amatør eller

professionel?

Real pros, real quality

Når du skal have arbejdet gjort ordentligt, kan du roligt regne med Philips LED-belysning. Med det bredeste udvalg af LED-lyskilder, armaturer og styrring, kan vi tilfredsstille enhver kundes behov.

LED-teknologien ændrer sig hurtigt, og skaber en masse nye muligheder. Som et anerkendt navn inden for belysningsbranchen, forstår vi dine udfordringer og kan hjælpe dig med at skabe de rigtige forudsætninger for din virksomhed.

Du er ingen gør-det-selv mand, men en rigtig professionel når det kommer til belysning. Èn, der er til at stole på og får arbejdet gjort ordentligt. Èn, der planlægger ordentligt, arbejder effektivt og hurtigt. En professionel der regner med Philips Lighting.

Working day heroes

Intelligent belysning - vejen frem mod succes

Intelligent belysning består af LED-lyspunkter og intelligente sensorer, der er forbundet til software, der åbner op for en helt ny verden af ​​muligheder.

Uanset hvad dine kunders belysningsbelov er, tilbyder Philips et bredt udvalg af Interact Ready-lyskilder og armaturer. Alle komponenter, herunder trådløse sensorer og kontakter kan synkroniseres, opgraderes og kan give kunderne lys og komfort, som deres virksomhed fortjener.

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at forblive opdateret!

Find en forhandler

Find din nærmeste forhandler eller partner.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål? Kontakt os endelig.

Produkter & Værktøjer

Vores mål er at gøre det nemt for dig at drive din forretning. Derfor tilbyder vi komplette serier af LED-lyskilder og LED-armaturer. Vi har samlet alt relevant information et sted, så kan du hurtigt skabe dig et overblik over hvad du behov for.

Installation

I tvivl om hvordan du skal installere vores produkter? Se installationsvideoerne for vores LED-armaturserie CoreLine og vores MASTER LED-lysrør.