Amatør eller

professionel?

Der er mere til belysning end at trykke på kontakten

Udover at tilbyde den mest alsidige række af tilgængelige LED-løsninger giver Philips dig også fuld support: Information, oplæring, LED-certificering, råd om anvendelse og værktøjer, som er nemme at anvende. Garanteret, problemfri plug-and-play uden at du behøver tænke over eventuelle konsekvenser.  Udvid din forretning ved at tilbyde dine kunder nye løsninger, eksempelvis en intelligent LED-løsning.

Take lighting beyond illumination

Hverdagens helte

Du er professionel, når det kommer til belysning. Ikke amatør eller en med en hobby; du er en sagkyndig installatør. Uanset om du monterer belysning på en fabrik, skole eller i et hjem, har du den rette ekspertise, evner og erfaring til at levere det rigtige produkt - hver gang. Der er derfor, at folk overlader en af de vigtiste ting i livet til dig: Lys.

Working day heroes

Produkter & Værktøjer

Vores mål er at gøre det nemt for dig at drive din forretning. Derfor tilbyder vi komplette serier af LED-lyskilder og LED-armaturer. Vi har samlet alt relevant information et sted, så kan du hurtigt skabe dig et overblik over hvad du behov for.

Installation

I tvivl om hvordan du skal installere vores produkter? Se installationsvideoerne for vores LED-armaturserie CoreLine og vores MASTER LED-lysrør.