Ægte fagfolk, ægte kvalitet

Når du har brug for at få arbejdet gjort rigtigt, kan du regne med Philips LED-lysteknologi. Med det bredeste udvalg af LED-lamper, armaturer og styringer kan vi tilfredsstille ethvert kundebehov.

LED-teknologier ændrer sig hurtigt, hvilket skaber masser af nye muligheder. Som et betroet navn inden for belysning forstår vi dine udfordringer og kan hjælpe dig med at opbygge din virksomhed.

Du er ingen handyman, du er en rigtig fagmand. Man kan stole på, at du får arbejdet gjort. Du er god til at planlægge, får hurtigt arbejdet udført og arbejder effektivt. Rigtige fagfolk stoler på Philips lighting.

overview-content-image-connected-lighting

Forbundet belysning skabt til succes

Intelligent belysning betyder, at LED-lyskilder med integrerede sensorer er forbundet med anvendelsessoftware, hvilket åbner op for en helt ny verden af muligheder.

Uanset hvad din kundes belysningsbehov er, tilbyder Philips en bred produktserie af Interact Ready armaturer og lamper, der er skabt til maksimal ydelse, personlig tilpasning og design. Alle komponenter, inklusive trådløse sensorer og vægkontakter, er interoperable, kan opgraderes og er lavet til at give kunderne det lys, den komfort og den bekvemmelighed, deres virksomhed fortjener.

Bliv en belysningsekspert

Signify Lighting Academy er en læringsplatform, der tilbyder alle relevante uddannelsesressourcer, hovedsagelig i form af vurderingstests (certifikatuddelinger). Se vores udbud af kurser, der hjælper dig med at blive en certificeret installatør inden for intelligent belysning.

Kommerciel oplæring

Denne linje fokuserer på funktioner og fordele ved individuelle og gateway-tilsluttede versioner. Hvis du ønsker at beskæftige dig nærmere med Internet of Things (IOT), skal du kontakte din Signify-repræsentant for at få adgang til den udvidede kursusversion.

Teknisk oplæring

På dette kursus lærer du i detaljer, hvordan du kommer i gang med appen, og hvordan du anvender de forskellige funktioner på grundlæggende og avancerede niveauer.

Rigtige professionelle nøjes ikke med at kigge - de finder det de skal bruge

Forskellige belysningsprojekter kræver forskellige belysningsløsninger og kan have forskellige prisniveauer. Philips produktvælger- og TCO-værktøj hjælper dig med at finde den helt rigtige LED-belysning, der passer til dine kunders planer og budget. Tag et kig!

Hold dig opdateret

Tilmeld dig installatørens nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores innovationer.

Find en distributør

Find din nærmeste distributør/partner.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os.

LED-belysningsprodukter

Vores mål er at gøre det nemt at bygge din virksomhed op. Derfor leverer vi et komplet udvalg af LED-lamper og -armaturer og støtter dig med letanvendelige downloads, værktøjer og installationsråd.

Installationer

Har du spørgsmål om installation? Se vores installationsvideoer for CoreLine-armaturer og LED-lysrør.