Flere brands fra

Belysningstjenesteydelser,
der er skræddersyet til dine forretningsmæssige behov

Belysningstjenesteydelser med garanti for merværdi


Moderne belysningsteknologi kan bruges til meget mere end blot belysningsformål, og Philips er på forkant med udviklingen i kraft af innovative, skræddersyede belysningstjenesteydelser, der sikrer den fornødne lyskvalitet med meget lavere energiomkostninger og deraf følgende større rentabilitet.

 

Philips' tjenesteydelser omfatter vurdering af det installerede belysningsudstyr, udarbejdelse af en ny belysningsplan, problemfri vedligeholdelse, fjernsupport og driftssikkerhedsgaranti. Med en samarbejdsaftale med Philips kan du gøre belysningsløsningen til en integreret del af din virksomheds succes. Vi klarer belysningen, så du kan koncentrere dig om din virksomheds drift.

Den optimale serviceplan i forhold til dine konkrete belysningsbehov

Tjenesteydelser til erhvervslivet – Philips Lightings tjenesteydelser
Tjenesteydelser til erhvervslivet
Større viden om belysning og skræddersyet belysningsdesign

 

Har du planer om at opgradere dit belysningsudstyr? Vi vurderer din nuværende installation med dine ønsker og behov for øje og giver dig overskuelige oplysninger og gode råd om, hvordan du kan optimere din belysningsplan. Det kan være alt lige fra en simpel LED-eftermonteringsløsning til et helt nyt belysningsdesign.

Produktlevetidsbaserede tjenesteydelser – Philips' tjenesteydelser
Produktlevetidsbaserede tjenesteydelser
Forlæng din belysningsinstallations levetid

 

Din belysningsinfrastruktur er et af din organisations vigtigste og mest værdifulde aktiver. Ved hjælp af fjernsupport og den rette vedligeholdelsesplan kan vi hjælpe dig med at forlænge levetiden og optimere ydeevnen af dine belysningsprodukter, så risikoen for driftsforstyrrelser og uforudsete omkostninger mindskes.

Projekttjenesteydelser – outsourcing af belysningsinfrastrukturen
Totalserviceaftaler
Resultatorienterede belysningsløsninger

 

Hvis du vil have fuldstændig ro i sindet, kan du vælge at outsource hele din belysningsinfrastruktur. Vores totalserviceaftaler omfatter alt lige fra design og installation til sikring af problemfri drift med løbende vedligeholdelse. Vi tager sågar højde for faktorer såsom økonomisk bæredygtighed og hjælper dig med at minimere CO2-udledningen.

Har du spørgsmål eller forslag?

Du er altid velkommen til at kontakte os –
vi ser frem til at høre fra dig!