Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Det første intelligente

  plug and play-armatur

  Det første intelligente armatur, der er udviklet med henblik på problemfri tilslutning.

   

  Iridium gen3-seriens nyklassiske design sikrer, at armaturet integreres fint i boligområder og på hovedveje. Med inspiration fra Iridiums runde form udnytter Iridium gen3 det bedste fra den nye LED-teknologi og afspejler samtidig det klassiske design.

   

  Se videoen om Iridium gen3

   

  Iridium gen3 er det første intelligente armatur, der er udviklet med henblik på problemfri idriftsættelse. Indkøringen klares uden besvær, da armaturet blot skal installeres og derefter fjernstyres direkte via CityTouch-lysstyringsplatform. Der er med andre ord tale om en utroligt enkel fjernstyret belysningsløsning.

   

   

   

  Belysningssystem på patientstuer

  Iridium gen3 CityTouch Ready armatur

   

  Iridium gen3 kan tilsluttes CityTouch sømløst uden behov for yderligere udstyr, fordi alle de intelligente funktioner er integreret i armaturet. Kommunikationen sker direkte via det offentlige mobilnetværk. En ekstra sidegevinst er, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse. Samtidig er hele styringen af tilslutningen en del af vores service, så du som kunde slipper for besværet. Når strømforsyningen sluttes til, vises der automatisk et lyspunkt på CityTouch-kortet på den rigtige placering – med alle belysningsenheder importeret i systemet og klar til at blive fjernbetjent af CityTouch LightWave.

   

  Skab liv i byen med IntelligentCity

  Oversigt over Iridium gen3

   

   

  Kontakt os

   

  Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

   

  Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål