Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Belysning

  til offentlige
  miljøer

  Smukt designet og intelligent styret belysning på offentlige steder kan puste nyt liv i lokalsamfund ved at give nabolag nyt liv, tiltrække besøgende og øge sikkerheden for både beboere og turister. En omfattende belysningsplan kan få en hel by til at skille sig ud og gøre den attraktiv, samtidig med at byens mål for bæredygtighed og energibesparelser opnås.

   

  Med fjernstyring, intelligent lyskildestyring og -dæmpning med sceneindstillinger samt intelligent energimåling udgør Philips' intelligente belysningssystemer en fundamental udvikling i belysningen af offentlige områder. Intelligente belysningssystemer tilbyder skalerbare, fuldt integrerede løsninger, der garanterer den bedst mulige oplevelse for besøgende og beboere, samtidig med at arbejdsgangene med lysstyring og energibesparelser i byer strømlines.

  Intelligente byer
  er forbundne byer

  Enklere og bedre lysstyring  

   

  CityTouch-lysstyringssoftware og integreret LightPoint-kommunikation giver mulighed for at minimere energiforbruget og forenkle driften i jeres by, samtidig med at både energiomkostninger og vedligeholdelsesarbejde reduceres.
   

   

  Philips' intelligente belysningssystemer gør det muligt at oplyse bymidter, parker og trafikruter på en fleksibel og effektiv måde. Det ønskede lysniveau kan programmeres til et bestemt tidspunkt og sted, og disse indstillinger kan ændres i takt med jeres behov – alt sammen via ét simpelt webbaseret lysstyringssystem.

   

  Få flere oplysninger om CityTouch

  Klar til hvad som helst.

  Vis, at I er forpligtet til bæredygtighed

   

  Myndigheder på regerings- og kommuneniveau har nu en unik mulighed for at blive et af verdens førende steder inden for energieffektivitet og bæredygtighed. Vis, at I støtter disse miljøinitiativer ved at installere energibesparende og driftsikre intelligente belysningssystemer i offentlige faciliteter og områder.


  I kan reducere energiomkostningerne med 70 % eller mere i forhold til traditionelle belysningssystemer. Jeres bygning eller offentlige område kan blive en ledestjerne for fremtidens belysning og bidrage til implementeringen af bæredygtige løsninger i hele lokalsamfundet.

  Intelligente byer – klar til hvad som helst

   

  Philips' intelligente belysningssystemer kan hjælpe jer med at gøre belysning til et kerneelement i byens planer for modstandsdygtighed. Belysning af offentlige områder bliver modstandsdygtig, når den er fleksibel, responsiv og integreret – og når den er intelligent og forbundet med andre systemer.

   

  Strømlinede, skalérbare og komplette intelligente belysningssystemer bidrager til byens mål om modstandsdygtighed ved at give myndighederne den mest fleksible, strømlinede og intelligente arbejdsgang, minimere miljøpåvirkningen og optimere den offentlige belysningsoplevelse for borgere og besøgende.

  Bedre oplevelser,
  bedre liv

  Med den rette belysning kan I tiltrække flere besøgende

   

  Philips' belysningssystemer prioriterer energieffektivitet, bæredygtighed og mindre driftsomkostninger i bymiljøer – men der er flere fordele.

  Med den rette belysningsoplevelse, herunder farveskiftende LED-belysning, bliver det muligt at skabe fantastiske steder i jeres kommune, der kan have stor indvirkning på lokalsamfundet. Arkitektonisk belysning af broer, bymidter eller kendte facader kan være med til at tiltrække mennesker til restauranter, cafeer, parker og butikker.

  En park oplyst af Philips-belysning.

  Hele verden er en scene – lad jeres by spille hovedrollen

   

  Førsteklasses facade- og arkitekturbelysning kan forskønne jeres by og fremhæve historiske og kendte steder som broer, museer og monumenter. Med en nøje gennemtænkt og effektivt styret udendørsbelysning kan I skabe et imponerende og fremsynet nattebybillede, der kan gøre jeres kommune endnu mere tiltrækkende.

  LED-belysning og andre arkitektoniske belysningsløsninger fra Philips gør det muligt at brande jeres by og styrke tilhørsfølelsen hos borgerne, samtidig med at bæredygtigheden, byens modstandsdygtighed og komfort og sikkerhed maksimeres.

  Klart, sikkert og grønt

   

  Hos Philips tilbyder vi verdens byer innovative udendørsløsninger, der forskønner og inspirerer. Samtidig respekterer vi den hårfine balance mellem en bys identitet og indbyggernes behov. Vores ekspertise og enestående viden har gjort os i stand til at udvikle LED-belysningsløsninger, som er praktiske og smukke, men som også er energieffektive og holdbare.

   

  Det er almindeligt kendt, at ineffektiv belysning tærer på planetens dyrebare ressourcer, og at udledninger kan påvirke luftkvaliteten. Men det er også vigtigt at forstå den indflydelse, som kunstigt lys har på vores søvn og andre naturlige processer, der påvirker vores livskvalitet. Ved at begrænse belysningen til de områder og tidspunkter, hvor der er brug for den, kan vores løsninger hjælpe jer med at genfinde "den mørke nattehimmel", der er en kilde til skønhed, naturlig rytme og samtale mellem mennesker.

  En veloplyst og bæredygtig promenade.

  Valg af det system, der er det rigtige for dig


  Ingen "one-size-fits-all"-systemer

  Specifikation af Philips-belysningssystemer begynder med dig – din forretning, din organisation, dine mål.

   

  Eksperter i Philips-systemer identificerer sammen med dig de specifikke systemfunktioner, du har brug for, derefter hjælper de dig med at designe et system, som opfylder disse behov – nu og i fremtiden, i takt med at din forretning udvikler og ændrer sig.

   

  Find din lokale ekspert i Philips-systemer

  Design af dit belysningssystem

  armaturer + lysstyring + services + support

  Pakketilbud

  Casestudier