Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Bedre lys,

  bedre indlæring

  SchoolVision

  I nutidens konkurrenceprægede verden er det vigtigt, at børn får den bedst mulige start i livet. Det kræver, at man fremmer et optimalt indlæringsmiljø i skolerne, hvor børnene kan være rolige og fokuserede, og lærerne kan udføre deres job effektivt.

   

  SchoolVision er specifikt udviklet til dette formål. Det leverer et specielt kalibreret lysspektrum, som hjælper børnene med at koncentrere sig og tilpasse sig de forskellige aktiviteter i klasseværelset. Resultatet er et indlæringsmiljø, hvor børnene er mere opmærksomme, og lærerne kan undervise effektivt.

  Elev

  Videnskabeligt underbygget

   

  SchoolVision blev testet i en uafhængig undersøgelse udført af bystyret i Hamborg, Tyskland, og Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf. I alt 166 elever og 18 lærere deltog i det etårige videnskabelige forsøg, og resultaterne viste væsentlige forbedringer i elevernes indlæring.

  Sammenlignet med børn under normal belysning viste børnene, som blev undervist under SchoolVision, forbedringer i koncentrationen, opmærksomhedsspændvidden og adfærden. Desuden læste de hurtigere og lavede færre fejl.

   

  Tallene taler for sig selv:

  • Læsehastighed – stigning på 35 %
  • Fejlprocenten faldt – fald på 45 %
  • Hyperaktiv adfærd – fald på 76 %

  Hvordan fungerer SchoolVision?

   

  SchoolVision giver lærerne mulighed for at vælge mellem fire forskellige lyssætninger afhængig af tidspunktet på dagen og aktiviteten. Disse lyssætninger efterligner de naturlige mønstre for dagslys, som den menneskelige organisme reagerer på, og som har vist sig at hjælpe børn med at bevare fokus og opmærksomheden. Mulighederne er:

   

  • Normal – standardlysstyrke og -farvetone, som danner rammen for en normal lektion
  • Fokus – højeste lysintensitet og en kølig farvetone, som fremmer koncentrationen i forbindelse med test
  • Energi – højeste intensitetsniveau, meget kølig farvetone, som holder børn vågne om morgenen og efter frokost
  • Ro – standardintensitetsniveau, varm farvetone, som beroliger en hyperaktiv klasse

   

  De lysniveauer, som skabes med SchoolVision, er i overensstemmelse med alle belysningsstandarder. Hvis det bruges som erstatning for forældede belysningssystemer, kan det desuden resultere i energibesparelser på op til 57 %.

  Nu kan jeg hjælpe min klasse med at
  administrere

  deres energiniveau, så vi får mest mulig ud af hver eneste skoledag. SchoolVision gør det lettere for eleverne at koncentrere sig, så de opnår bedre indlæring."

   

  -Tamara Voorjans, Wintelre grundskole, Holland

  Lærer

   Jeg er altid på udkig efter    nye metoder til at

  forbedre skolens resultater og ry, som vi har råd til med vores begrænsede budget. Med SchoolVision har vi opnået målbare forbedringer, og skolen har nu et fremragende læringsmiljø, som giver børnene den bedst mulige start i skolen."

   

  -Jane van der Heijden, Wintelre grundskole, Holland

  Skoleinspektør

  Casestudier

  Kontakt os

   

  Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

   

  Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål