Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Belysningssystemer til

  kontorer og industri

  Belysningen på et kontor eller en industriel arbejdsplads har en stor effekt på medarbejdernes velvære, produktivitet og vitalitet. Effektivt oplyste og indbydende arbejdsmiljøer styrker virksomhedens image, bidrager til at tiltrække og beholde værdifulde medarbejdere og øger den generelle værdi af arbejdspladsen.

   

  Philips' intelligente belysningssystemer giver mulighed for at styre belysningen på en arbejdsplads via en kombination af styringsstrategier, så jeres virksomhed kan arbejde under sikre og produktionsfremmende forhold. Ved at forene armaturer og avancerede lysstyringssystemer er det muligt at optimere virksomhedens effektivitet – samt spare energi og sikre jobtilfredsheden hos medarbejderne.

   

   

  Se mulighederne

  Få den optimale belysningsløsning med sensorer og trådløs lysstyring

  SpaceWise

  Gør det muligt at tage fakta-baserede beslutninger

  InterAct Office

  Et højt sikkerhedsniveau og store besparelser

  GreenParking

  Dybere indsigt giver mere effektiv ledelse  

   

  I et intelligent belysningssystem arbejder armaturerne sammen med arbejdspladsens it- og energiinfrastruktur. Eftersom stort set alle steder er belyste, kan lyssystemet fungere som en allestedsnærværende kommunikationsplatform.

   

  Ved at udstyre belysningssystemet med integrerede sensorer kan virksomheder få detaljeret indsigt i, hvordan mennesker bruger forskellige lokationer og træffe beslutninger derefter. Denne indsigt kan bruges i forbindelse med facilitetsstyring til at optimere belysning og andre ressourcer, såsom ventilation og rengøring, og dermed gøre det muligt at nå vanskelige bæredygtigheds- og besparelsesmål.

  Jeres faciliteter på jeres måde

   

  Intelligente belysningssystemer giver kontor- og industrimedarbejdere mulighed for at tage styringen af egne arbejdspladser.

   

  Med en specialdesignet app til smartphones, og lyssystemets placeringsdata, kan I give medarbejderne fuld kontrol over belysningen i deres egen afdeling – selv i et åbent kontorlandskab. Intelligente belysningssystemer bidrager til et mere behageligt og produktivt arbejdsmiljø ved at øge lyskvalitet og komfort samt give medarbejderne kontrol over belysningen.

  Kontorbelysning.

  Belysning fungerer bedst, når den spiller sammen med andre elementer.

   

  Intelligente lyssystemer både forenkler og strømliner arbejdsgangene i administrationen af en hel bygnings belysningssystem. Men der er mere til et forbundet belysningssystem fra Philips.

   

  Med vores åbne tilgang til belysningsstyring bliver det muligt at integrere et lyssystem med et automatiseringssystem og lignende installationer på en arbejdsplads. Belysningsstyring bliver ét aspekt af et system, som også omfatter andre vigtige tjenester, såsom ventilation, vedligeholdelse, udnyttelse af dagslys, miljø- og kemiovervågning.

   

  Fordi vores intelligente belysningssystemer arbejder godt sammen med andre systemer, er det muligt at indføre fleksible løsninger, der er tilpasset netop jeres virksomhed.

  Belysning fungerer bedst, når den spiller sammen med andre elementer.

  Få kontoret til at arbejde for jer – ikke omvendt  

  Kast lys over arbejdspladsen  

   

  Kontorbelysning er mere end bare arbejdslys. Med luminous textiles, luminous carpets og justerbar LED-belysning med farveskift kan I forvandle kontoret til et spændende og kreativt arbejdsmiljø, der øger medarbejdernes jobtilfredshed og produktivitet.

  Få en bedre og mere kontrolleret belysning med HealWell-teknologien.

  Belysning er vejen til en bedre arbejdsdag

   

  Nye undersøgelser viser, at der er stor sammenhæng mellem lys og menneskers døgnrytme samt stimulation og afslapning. Veludførte lysinstallationer – den rette type lys og mængde på det rette tidspunkt og med den rette varighed – kan have en positiv effekt på koncentration, afslapning, sovemønstre og den generelle følelse af sundhed og velvære.

  Med Philips' dæmpbare LED-belysning og tidsbaserede lysstyringssystemer er det muligt at lave særlige "lysscenarier", der giver optimale lysniveauer i løbet af en arbejdsdag. Det gør kontoret til perfekte sted at tænke, skabe og samarbejde.

  Få fuld kontrol over belysningen med Philips-lysstyring.

  Det perfekte lysniveau – hvor og hvornår I vil

   

  Den enkle Philips-lysstyring gør det muligt at målrette belysningen til forskellige zoner eller virksomhedsområder. Opgavebelysning, generel belysning og belysning i konferencelokaler, mødelokaler, gange og parkeringshuse kræver hver sine minimums- og idealniveauer. Med sceneindstillings- og tidsbaserede dæmpningsplaner kan man på en ligetil og fleksibel måde sikre en optimal lysoplevelse i et hvilket som helst tilfælde.

  Integration med bevægelsessensorer, dagslysstyring og andre intelligente systemer gør det muligt at maksimere energieffektiviteten uden at gå på kompromis med belysningens komfort og effektivitet.

   

  Vælg det system, der er det rigtige for dig


  Ingen "en størrelse passer alle"-systemer

  Specifikation af et Philips’ belysningssystem begynder med dig – din forretning, din organisation, dine mål.

   

  Eksperter i Philips-systemer identificerer sammen med dig de specifikke systemfunktioner, du har brug for, derefter hjælper de dig med at designe et system, som opfylder disse behov – nu og i fremtiden, i takt med at din forretning udvikler og ændrer sig.

   

  Find din lokale ekspert i Philips-systemer

  Design af dit belysningssystem

  armaturer + lysstyring + tjenester + support

  Pakketilbud

  Casestudier