Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  PerfectPlay

   

  Fantastisk sportsbelysning for alle spillere og sportsgrene

  Få et sportsanlæg med strålende belysning

  Når det er tid til at koble af, vælger mange at benytte sig af sportsanlæg og -haller. Med PerfectPlays effektive belysning til alle sportsgrene får du mulighed for ekstra spilletid.

   

  PerfectPlay byder på markedets førende LED-projektører, der overholder de internationale krav til de respektive idrætsgrene. Med den opkoblede lysstyring kan du fjernbetjene belysningsløsningen og justere indstillinger efter den aktuelle sportsgren. Den cloudbaserede rapporteringsfunktion giver mulighed for energibesparelser og nedsat lysforurening, og takket være de automatiske fejlmeddelelser og opgraderinger kan du koncentrere dig om sportsanlægget i stedet for belysningen.

  PerfectPlay-video

  PerfectPlay – oversigt over fordelene

  Med standardfunktionerne i PerfectPlay får du fantastisk sportsbelysning med det samme
  Spar energi
  Reducer energiforbruget ved at skifte til LED-armaturer
  Spar energi
  Undersøg, om det er muligt at reducere lysforurening og dermed klager fra dem, der bor i nærheden af ​​sportsanlægget, med nye LED-armaturer inklusive kontrol.
  Spar energi
  Installer Philips Perfect Play-systemet for at muliggøre dæmpning med Philips LED-armaturer, hvilket reducerer energiforbruget og lysforureningen yderligere.
  Spar energi
  Brug en app til at styre og overvåge installationen og justere lysniveauer.
  Spar energi
  Tilslut Perfect Play-systemet til et bookingsystem via åbne API'er
  Spar energi
  Hvis budgettet ikke er nok til at udskifte LED-armaturer, er det stadig muligt at tilbyde Philips PerfectPlay-systemet, men så kan armaturerne ikke dæmpes.

  Mulighederne med PerfectPlay

   

  PerfectPlay er et fleksibelt LED-belysningssystem, som kan styres ved hjælp af en mobilenhed via en app. Systemet installeres via de eksisterende kabler og er det bæredygtige valg, der matcher behovene i netop dit sportsanlæg.

  Sådan fungerer det

  Fra kabinettet med Coded Mains komponenter og et modem sendes signaler over strømnetværket til de Dali-drevne Philips-armaturer. Modemmet er forbundet til Signify cloud, og derfra er forskellige integrationer mulige via åbne API'er. For eksempel et bookingsystem fra en tredjepart. PerfectPlay styres enten lokalt med en trykknap, et panel, med appen eller gennem åbne API'er med et tredjeparts bookingsystem.

  Casestudier

  Kontakt vores partner

  Tag kontakt til vores Signify Certified System Integrator hvis du har spørgsmål eller forespørgsler

  Se alternative belysningssystemer til dit sportsanlæg