Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Dansk Sportsbelysning

  Dansk Sportsbelysning

  Mød vores partner

  Velkommen hos Dansk Sportsbelysning. Dansk Sportsbelysning er en del af aut. el-installatør Sv.Aa.Nielsen A/S. Vi udfører nye lysanlæg, indendørs, som udendørs, samt servicere af anlæg i hele Danmark. Vi står altid klar til at hjælpe med at rådgive, helt uforpligtende, bare ring eller skriv! Vores erfaring er stor og vi har udført anlæg hos den lille idrætsforening og til fodbold stadions med 40 meter master og 1000 lux. Vi har over 50 udendørs lysanlæg på cvét, fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland.
  Philips icon for certified added partners

  Partnerniveau

   

  Value Added Partner for:

  Sportslighting 
  Philips Perfect Play

  Icon for partner's specialization

  Specialiseret i

   

  Nyinstallation og service af sportsbelysning

  Projekt

  Dansk Sportsbelysning har i foråret 2017 udskiftet eksisterende konventionel halogen belysning, på 6 stk. forboldbaner i København, til LED belysning fra Philips OptiVison LED gen2, med tilhørende PerfektPlay styring.
   

  Der er mange fordele ved at benytte LED i de store projektører på sportsanlæggene. Philips har for det første udviklet en helt speciel optik, så lyset kun rammer, hvor det skal og dermed ikke generer naboerne. Samtidig er PerfektPlay styringen programmeret til at lysanlægget tænder på 10 % ved skumring. Dette er en indikation på, at lysanlægget er klar til brug. Brugeren kan nu tænde lyset på enten 100 % eller 50 % eller efter behov i den tid træningen eller en fodboldkamp varer. Anlægget er programmeret til at være tændt i 1 time og 45 minuter. Når der er gået 1 time og 30 minuter, begynder en orange lampe at blinke, og brugeren har nu 15 minuter til at genaktiverer lyset. Hvis ikke brugeren genaktiverer lyset, vil anlægget efter de 15 minuter gå ned på 10% igen. Hele anlægget slukker kl. 23.00.

  Med den nye Arena vision LED projektør fra Philips kan vi skifte de eksisterende metalhalogen projektør ud en til en med LED. Udover at LED projektørerne har et lavere energiforbrug, holder de også væsentlig længere end de fem år, som traditionelle lyskilder typisk holder, hvilket betyder en del i forhold til vedligeholdelsesomkostningerne. Et kvarter før lyset atter dæmpes til 10 %, vil der være en lampe, der blinker, så man eventuelt kan nå at tænde igen. Løsningen giver et langt bedre og mere jævnt fordelt lys på banen til fordel for spillerne, og på energisiden er besparelsen på over 30 %. Philips Play styringen kan kommunikere over de eksisterende strøm kabler, hvilket gør, at det også er perfekt til udskiftning på eksisterende anlæg.

   

  Med LED i projektørerne er det også muligt at føre logbog over, hvornår og hvor længe lyset bliver brugt, hvilket kan være nyttig viden for sportsklubben eller kommunen. Lys og lysstyrke kan eventuelt styres fra for eksempel en smartphone.