Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Om Philips Lighting
  Bedre livskvalitet med lys

  Vores mål er at forbedre livskvaliteten
  for 3 mia. mennesker inden 2025

  Hos Philips arbejder vi på at gøre verden til et sundere og mere bæredygtigt sted v.h.a innovation.

   

  Philips forbedrer dagligt livskvaliteten for masser af mennesker ved at levere nye ideer og energieffektive løsninger til forbrugere og professionelle. Ved at kombinere teknologiske nyskabelser med indgående kundeindsigt – og et pålideligt brand med international indflydelse – er vi førende i den globale lysrevolution.

  Vi er i en unik position
  til at forme markedet

   

  Philips er i færd med at udvikle fremtidens belysning. Som et af de få selskaber, der driver virksomhed inden for en bred vifte af teknologiske områder, ligger vi forrest på verdensplan inden for intelligent belysning.

   

  Vores fokus er på vej væk fra individuelle produkter til intelligente LED-belysningssystemer og services til bade det proffesinonelle-og forbrugermarkedet. Ved at promovere disse teknologier kan vi klæde vores kunder på til at kreere, innovere og arbejde mere effektivt.

  Vores digitale værdikæde

  Håndtering af skiftende markedsbehov

  Før an i den teknologiske revolution    

     

  Verden forandres, og det samme gør vi. Som den største LED-producent i verden presser vi på med teknologien og opfinder nye, innovative belysningsløsninger. Vi bruger 29 % mere på forskning og udvikling end vores nærmeste konkurrent, og vi gør det for at give jer de nyeste digitale innovationer.

   

  Vores fokus på digital teknologi giver os mulighed for at forbinde LED-lyskilder med lysstyring, netværk, enheder og apps. Nu kan vores kunder skabe en fantastisk lysoplevelse og opnå imponerende resultater med jeres virksomhed, imens de sparer op til 80 % på elregningen sammenlignet med traditionelle glødepærer.

   

  Samtidig med, at vi investerer i digital teknologi, fortsætter vi med at udvikle vores førsteklasses LED-lyskilder og -armaturer. Vi tilbyder LED-lyskilder i høj kvalitet og til en rimelig pris.

   

  Vores seneste resultater omfatter bl.a. udviklingen af en TLED-prototype, der yder hele 200 lumen pr. watt – dobbelt så meget som de eksisterende LED-produkter. Vores banebrydende CrispWhite-armatur til detailhandlen får hvidt lys til at fremstå hvidere end hvidt og giver farver en varm og mættet intensitet.

   

  Vi har også gjort det utænkelige: udviklet verdens første flade lyspære. Den smarte SlimStyle LED-projektør kræver ikke et kølelegeme, og det har resulteret i en lavere detailpris.

  Oled2
  Søjler
  Disney

  Få succes på  forbrugermarkedet

   

  Forbrugerne bliver i stigende grad bevidste om fordelene ved moderne belysningsløsninger. De står for 25 % af vores omsætning og er en af vores største vækstmuligheder. I takt med at prisforskellen på LED og traditionelle lyskilder mindskes, vil forbrugeren også i stigende grad skifte til LED.

   

  Intelligent belysning i hjemmet er kernen i hele vores virksomhed. Banebrydende lysteknologier som Philips Hue er ved at ændre på den måde, forbrugerne anskuer belysning på, fordi de her får nye muligheder for at lade kreativiteten råde. Ved at give forbrugerne mulighed for at styre belysningen via nettet, sætter vi nye funktionelle milepæle.

  Vi udnytter fortsat vores viden om design, og i 2013 modtog vi 30 prestigefyldte designpriser for belysningsløsninger til forbrugere.

  Innovation inden for professionelle belysningssystemer
  og services

  Ved konstant at udvikle vores professionelle belysningssystemer og -tjenester åbner vi nye døre for kommuner og virksomheder i hele verden. De hurtigste skift til LED-koncepter i detail- og udendørssektorerne sker hurtigst med vores løsninger, men vi har fokus på indenfor alle områder. Vi forener LED-belysning, lysstyring, netværk, enheder og apps og giver dermed rig mulighed for at virksomheder kan spare energi og opnå deres mål.

   

  Vores mål er at

  • fastholde vores position som markedsførende og ligge forrest på markedet for LED-armaturer samt fastholde en stærk lokal tilstedeværelse i forbindelse med produkttilpasning i forhold til markedets behov.
  • udvikle førende systemer til at forene bolig, virksomhed og belysnings-knowhow.
  • tilbyde services ud over installation og indkøring, såsom netværksvedligeholdelse, målinger og verificeringer.
  Systemer
  Millennium Bridge

  Accelerering

   

  Vores forandrings- og præstationsfremmende program Accelerate! forbedrer vores navigationsdygtighed og innovationsånd. Programmet kører indtil 2018 og består af fem grene, der har til formål at

   

  • gøre os til en mere kundeorienteret virksomhed
  • styrke vores forretnings-/markedskombinationer
  • skabe effektive kundeværdikæder fra start til slut
  • indføre en mere enkel og standardiseret driftsmodel
  • fremme en virksomhedskultur baseret på vækst og drivkraft.

  Vores mål er at forbedre livskvaliteten
  for 3 mia. mennesker inden 2025

  Innovation og jer

  Verden har brug for mere lys – både energieffektivt og digitalt

   

  Vores ambition:

  Bedre livskvalitet med lys