Køb det eller fortryd det?

Vi introducerer Philips lighting Catalog-app

Download appen allerede nu

• NYHED: Med filter-funktionen kan du straks finde det, du søger.
  • Med et enkelt klik kan du få adgang til alle værktøjer. Appen sikrer konstant adgang til katalogpriser og specifikationer for alle professionelle belysningsprodukter fra Philips.
  • "Hvor kan det købes": en oversigt over alle salgspunkter i din region.
  • Personalisering: Lav din egen indkøbsliste og send den via e-mail.
Rigtige professionelle bruger professionelle ressourcer

Rigtige professionelle bruger professionelle ressourcer

Spild ikke din tid på at hente endeløse PDF-filer. Rigtige professionelle bruger de bedste professionelle ressourcer til rådighed, som fx Philips lighting Catalog-appen.

Appen er proppet med innovative og brugervenlige egenskaber og giver dig øjeblikkelig adgang til det produkt, som du skal bruge, på din smartphone eller tablet.

Nu kan du til enhver tid holde dig opdateret med ajourførte produktdetaljer såsom teknisk information, priser og relaterede produkter, uanset hvor du befinder dig. Philips lighting Catalog-app er et uundværligt værktøj for professionelle installatører.

Nyhed: Hurtig og målrettet søgning med filterfunktionen

Nyhed: Hurtig og målrettet søgning med filterfunktionen

Med den nye filterfunktion finder du nemt det, du leder efter.

Uendelig søgning hører fortiden til.

På forkant med udviklingen

På forkant med udviklingen

En sand professionel holder fingeren på pulsen. Hold dig løbende informeret om alle de seneste LED-innovationer og nye produktudviklinger.

Find forhandler

Find forhandler

Indtast postnummer eller by for at finde de nærmeste forhandlere og partnere.

Andre nyttige links

Kontakt os

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os.

Rigtige professionelle, rigtig kvalitet

Du er ingen handyman, du er en rigtig professionel. Man kan stole på dig for at få arbejdet gjort. Du er god til at planlægge, får hurtigt arbejdet udført og arbejder effektivt. Rigtige fagfolk stoler på Philips belysningsløsninger.