Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Belysningsservice
  er flyttet til Signify

  Philips Lighting service billede

  Belysningsservice fås nu hos Signify


  I dag kan belysningsteknologi meget mere end bare at give lys. Signify er på forkant med udviklingen i kraft af innovative, skræddersyede belysningstjenesteydelser, der sikrer den fornødne lyskvalitet med meget lavere energiomkostninger og deraf følgende større rentabilitet.
   

  Vores Signify services omfatter vurdering af det installerede belysningsudstyr, udarbejdelse af en ny belysningsplan, problemfri vedligeholdelse, fjernsupport og driftssikkerhedsgaranti. Med en samarbejdsaftale med Signify kan du gøre belysningsløsningen til en integreret del af din virksomheds succes. Vi klarer belysningen, så du kan koncentrere dig om din virksomheds drift.

  Signify Lighting Services


  Signify er på forkant med tilpasset belysningsservice, som giver den lyskvalitet, din virksomhed fortjener.

  Tjenesteydelser til erhvervslivet

  Tilpassede belysningsløsninger
  Service til erhverv
  Hvad enten du opdaterer dine lysarmaturer eller er i gang med et gennemgribende nydesign af dit system, hjælper vi med at transformere din belysning, så den fungerer for både dig og din virksomhed.

  Levetidsbaserede services

  Forlæng din belysnings levetid
  Produktlevetidsservices
  Belysning er en vigtigt del af din virksomhed. Derfor tilbyder vi tilpassede vedligeholdelsesplaner, der sørger for, at dit belysningssystem yder sit bedste hele tiden.

  Totalserviceaftaler

  Vi tager os af din belysning
  Totalservice
  Fra design og installation til drift med løbende vedligeholdelse - vi hjælper dig hele vejen. Så kan du fokusere 100 % på din virksomhed.

  Vil du vide mere


  Kontakt dit lokale kontaktcenter, hvis du har spørgsmål.