Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  En endnu bedre oplevelse med yndlingssporten

  Nu præsenterer vi det nyeste højeffektive LED baserede belysningsløsning til sportsbegivenheder i form af det trådløse lysstyringssystem PerfectPlay, som består af integrerede LED projektører til alle typer udendørssport og tager højde for kravene hos både små og simple til store og komplekse sportssteder.

  Belysning af fodboldbaner

   

  Fodboldtræning i fritiden foregår som regel om aftenen, og for at sikre, at flest mulige spillere deltager hver gang, er det nødvendigt med en kraftig belysning. Selvom lysniveauet selvfølgelig er mindre end kampene i tv, skal lyskvaliteten og den visuelle komfort helst være lige så høj – især i boligområder, hvor fodboldbaner til fritidsbrug oftest ligger.

  LED-projektørbelysning til fodboldbaner

  Hockeybelysning 

   

  Kvalitetsbelysning er afgørende for sportsgrene som hockey, hvor spillerne skal kunne reagere lynhurtigt for at ramme den lille bold. Og det kræver en ensartet lysfordeling og en farvetemperatur, der svarer til dagslys.

  LED-projektørbelysning til hockeybaner

  Belysning af tennisbaner

   

  Det primære formål med belysning af en tennisbane er at sikre god synlighed, så både spillere og tilskuere kan følge med i kampen. Bolden bør altid være synlig, uanset hvor den er og hvor hurtigt den bevæger sig.

  LED-projektørbelysning til tennisbaner

  Belysning af rugbybaner 

   

  Belysningen bør være ensartet over hele banen. Derudover bør den sikre, at boldens bane er synlig fra start til slut, og at både spillere, dommere og tilskuere har gode lysforhold til at følge med.

  Skygger fra tribunen på banen bør undgås.

  LED-projektørbelysning til rugbybaner

  Belysning til atletikbaner

   

  God synlighed for atletikudøvere, dommere og trænere sikrer, at det altid er muligt at se, hvad der foregår på banen, så alle parter kan yde deres bedste. Ligeledes skal tilskuerne kunne følge med i både spillernes præstationer og deres egne omgivelser. Sidst, men ikke mindst, skal belysningen være tilstrækkelig til at sikre, at tilskuerne kan komme ind og ud på sportsstedet.

  Sportsbelysning til atletikbaner

  Belysning af golfbaner

   

  Afstandsmarkørerne skal være synlige på lang afstand, og spilleren skal kunne følge boldens bane. Tee-off-områderne kræver særskilt belysning, men der bør altid være hovedbelysning over hele golfbanen.

  LED-projektørbelysning til golfbaner

  Belysning af sportsbaner

   

  Sportsbaner, der er designet til flere forskellige sportsgrene, bør have den nødvendige belysning til alle de individuelle sportsgrene. Belysningsdesignet bør give en ensartet belysning, samtidig med at blænding og lysforurening bør minimeres.

  LED-projektørbelysning til sportsbaner

  Belysning af baseball-/softballbaner

   

  En hurtig sport som baseball eller softball kræver kraftig belysning for at sikre, at boldens bane kan følges. Størstedelen af disse sportsgrenes handling foregår på inderbanen, som skal have en væsentlig større belysningsstyrke og ensartethed end den større yderbane.

  Belysning af baseball-/softballbaner

  PerfectPlay – fuld fleksibilitet og kontrol over belysningen
   

  Produkthøjdepunkter

  Vil du vide mere om Interact Pro?

   

  Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på eventuelle forespørgsler.