Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Indendørsbelysning i verdensklasse

  Nu præsenterer vi det nyeste højeffektive LED baserede belysningsløsning til sportsbegivenheder med PerfectPlayDynalite, eller Interact Pro system, sammen med integrerede LED projektører til alle typer indendørssport og tager højde for kravene hos både små og simple til store og komplekse sportssteder.

  Belysning af indendørs tennisbaner

   

  Det primære formål med belysning af en tennisbane er at sikre god synlighed, så både spillere og tilskuere kan følge med i kampen. Bolden bør altid være synlig, uanset hvor den er og hvor hurtigt den bevæger sig. God synlighed kræver rigeligt med kontrast mellem genstandene og deres baggrunde samt kraftig belysning og ensartet lysfordeling over hele banen.

  LED-projektørbelysning til indendørs tennisbaner | Philips Lighting

  Indendørs belysning til svømmehaller

   

  Det vigtigste er brugernes sikkerhed, og den sikres ved at sørge for tilstrækkelig belysning og kontrol over refleksioner på vandets overflade. Især sidstnævnte er vigtigt for at sikre, at redderne kan hjælpe eventuelle svømmere i nød. Poolens komplekse konstruktion og begrænsningerne til placering af projektørbelysning gør, at belysningen i svømmehallen overvejes nøje allerede tidligt i poolens designfase.

  Indendørs LED-projektørbelysning til svømmehaller | Philips Lighting

  Multisportshal

   

  Sportshaller, der er designet til flere forskellige sportsgrene, bør have den nødvendige belysning til alle de individuelle sportsgrene. Belysningsdesignet bør give en tilstrækkelig og ensartet belysning, samt at blænding minimeres. Belysningen bør placeres, så den ikke forstyrrer hverken spillernes eller dommernes udsyn.

   Sportshalsbelysning til flere sportsgrene – Philips-projektørbelysning

  Belysning af ishockeybaner

   

  Synligheden af objekter i bevægelse afhænger af den vinkelmæssige størrelse, hastigheden, luminansen af baggrunden og luminansen af omgivelserne. Dette kræver en høj lysstandard, da den lille, sorte og lynhurtige puck skal stå i kontrast med isen på banen, så både spillere og tilskuere kan følge den. Dette er især vigtigt på steder med stor afstand mellem banen og tilskuerne, såsom i sportsarenaer og store haller.

  Is reflekterer lys diffust og effektivt, så der bør ikke være stærke lysmønstre på nogen steder, hvor de kan forstyrre opmærksomheden med spillet. En god ensartet belysning er afgørende for at kunne følge pucken.

  Projektørbelysning til indendørs ishockey

  Belysning af padelbaner

   

  Det primære formål med belysning af padelbaner er at sikre god synlighed, så spillerne tydeligt kan se spillet. Bolden bør altid fremstå synlig, uanset hvor den er, og hvilken hastighed den har. God synlighed kræver en tilstrækkelig kontrast mellem objekt og baggrund, gode lysniveauer og en ensartet lysfordeling over hele banen.

  Belysning for padel

  PerfectPlay – fuld fleksibilitet og kontrol over belysningen

  Produkthøjdepunkter

  Vil du vide mere om Interact Pro?

   

  Kontakt vores lokale kontaktcenter for at få svar på eventuelle forespørgsler.