Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Lav din egen lyssignatur med
  LED-nuancer

  Butiksbelysning, der altid er moderne

   

  Forvandl din butik og modekollektion til en iøjnefaldende oplevelse med Philips LED-nuancer. Opdag unik belysning, der får det bedste frem i hvert produkt og hvert anvendelsesområde, så hvide farver bliver lysere, sorte farver bliver fyldigere, kulørte farver bliver mere farverige og denim bliver mere markant. Med LED-nuancer kan du skabe en storslået købsoplevelse, som kunderne vil huske tilbage på.

  led-nuancer

  Få en smagsprøve på LED-nuancer

   

  Opdag, hvordan du ved at vælge de rette LED-nuancer til din kollektion kan opnå det rette indtryk og udtrykke dit brands individualitet.

  Hvilken nuance har dit brand? 

  Standard 930

  Anvend varme farver og blødt hvidt lys til at skabe en dæmpet, indbydende atmosfære, og find ud af, hvordan du både kan være kreativ og omkostningseffektiv.

  Premium hvid

  Det nye pejlemærke for modebutikker, der giver kraftigere hvide farver takket være den bedste teknologi på markedet, men med et minimum af kompromis på energibesparelserne.

  Strålende hvid

  Skru op for dramaet i dit udstillingsvindue. Fremhæv variationerne med hvide nuancer, giv sort mere kontrast, og skab en ægte funklende effekt, mens du bevarer en flot skinnede hud.

  Premiumfarve

  Øg kontrasten mellem farve og hvid, og opnå nye farvedybder for en mere mættet, levende modeoplevelse, der ikke påvirker baggrunden, men har en positiv effekt på energieffektiviteten.

  Denim

  Fremhæv forskellen mellem denimfarve – endda udvasket denim – og falmet materiale, uden at det påvirker atmosfæren i butikken.

  Farvegengivelse og farvemætning


  Farver er essentielle for moden. Farvegengivelsesindekset (CRI) bruges til at beskrive, hvordan farver opfattes ved forskellige lyskilder. Men farvegengivelsesindekset (CRI) indeholder ikke oplysninger om mættede farver. Der kan være under- og overmættede farver i det samme farvegengivelsesindeks (CRI). Grafen til højre viser dette tydeligt i CRI 70, der kan svare til ekstremt over-/undermættede T-shirtfarver. Derfor har vi udviklet Philips LED-nuancer for at udfylde dette tomrum, så dine kollektioner kan skille sig ud og skabe en oplevelse.
  Farvegengivelse

  Farvegengivelsesindeks sammenlignet med farveskalaindeks

  Jef Montes' kollektion fortryller modebranchen i London med materialer, der er designet til at interagere med Crisp White-LED'er

   

  Montes’ kollektion er specialdesignet til at blive belyst med Philips Lighting for at vise mulighederne med effektfuld hvid LED-belysning.

   

  Montes har gennem hele sin karriere været fascineret af materialer med lyshukommelse og refleksionen af lys på forskellige overflader. Med denne kollektion har han undersøgt, hvordan lys interagerer med sine design. Montes har ladet sig inspirere af Philips Crisp White-detailbelysning og har skabt kollektionen Montes' Illuminosa & Velero, der anvender materialer som glasfiber og nylon til at skabe flotte lysrefleksioner på tøjet.

   

  "Lys spiller en stor rolle under skabelsen af mine kollektioner, og hvidt lys er ekstremt vigtigt for at opnå den helt rigtige effekt," fortæller den hollandske modedesigner Jef Montes. "Den hvide LED-belysning, som Philips Crisp White giver, skaber spændende lysrefleksioner på materialerne og fremhæver tøjets linjer."

   

  Kollektionen så dagens lys i House of Frasers største butik på Oxford Street i London, og den fremvises også til Lighting and Building-udstillingen i Frankfurt til marts. House of Fraser har valgt Crisp White til en international butikslancering, der blandt andet omfatter fem butikker i Storbritannien og nogle i Kina.

  Casestudier

  • Eral 55

   Eral 55

   Dynamic shop window lighting makes a powerful difference at the high-end fashion store in Milan.

  • Popper

   Popper

   Popper fashion salon in Prague offers top fitting room lighting letting its clients choose the lighting scene the items will be worn. By doing so, they increase the comfort of shoppers and also their confidence for purchasing the items selected.

  • Sneakers Molo Store

   Sneakers Molo Store

   Take a look at how the Sneakers Molo store in Prague was able to turn shoppers into customers with the help of LED lighting from Philips lighting.

  • Deichmann Hohen Neuendorf

   Deichmann Hohen Neuendorf

   German shoe retailer, Deichmann, uses a range of different lighting effects to invite, guide and inspire customers.

  • Deichmann Leipzig

   Deichmann Leipzig

   Your fashion shop façade has just a few seconds to grab the attention of passers-by. Deichmann Leipzig implemented the PerfectScene dynamic window to display their products in the best possible white LED light.

  Interact Retail

  Butiksbelysning. Det er overalt. Hvad nu, hvis den kunne understøtte en bedre driftseffektivitet og en bedre butiksoplevelse, og hvis den kunne generere data til dybdegående detailhandelsanalyser? Interact Retail fungerer ved hjælp af intelligent LED-belysning og giver dig mulighed for dette og meget mere. Skab imponerende og fleksible butiksmiljøer, tilskynd til specifik adfærd hos kunderne gennem zoneopdeling og lag på lag-lys, og brug din butiksapp til at give kunderne lokalitetsbaserede tilbud på deres smartphones. Skab den intelligente butik.
  Godt oplyst detailfacade

  Vil du vide mere om Interact Pro?

   

  Kontakt vores kundeservice for at få svar på eventuelle spørgsmål og henvendelser.