Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Kontrast er afgørende

  Fashion Proof Optics

  Høj lysintensitet og optimeret kontrast


  Det er altafgørende, at opnå den rigtige mængde lys og kontraster for at fange kundernes opmærksomhed i din tøjbutik. Fashion Proof Optics (FPO) er udviklet til maksimal stråleintensitet. Ved at indfange alt lys i projektøren øges stråleintensiteten markant med 30 % med FPO-linsen. Da der ikke er noget spildlys, fordobles virkningen på kontrasten endda.

  Få din kollektion til at skille sig ud og skab en mere levende oplevelse.

  Høj lysintensitet og optimeret kontrast

  Fashion Proof Optics (FPO), der fokuserer på lyset i spot-halo

  Reflektoroptik, der altid har en leder med halo (spildlys)

  Bredt udvalg af ekstraudstyr


  Du kan skabe forskellige spredningsvinkler, der passer til dine specifikke behov – fra smal til bred – ved hjælp af ekstraudstyr, der spænder fra en reflektor til vores FPO-linse (Fashion Proof Optic). Vores forskning viser, at stråler med et jævnt lysforfald uden halo foretrækkes. Derfor udviklede vi linseløsningen Fashion Proof Optic (FPO), der giver en høj stråleintensitet med et jævnt lysforfald, der passer til dine ønsker.
  Farvegengivelse

  Skab oplevelser med den bedste lyskvalitet

  Vi ved, at følelser spiller en vigtig rolle i kundens beslutningsproces, og at den rette følelse udløses af den rette oplevelse. Lyskvalitet er den afgørende differentierende faktor, når det handler om at skabe en oplevelse i din forretning, der matcher dit brand.

   

  Lyskvalitet er ikke kun lysets parametre og egenskaber – det er måden, hvorpå de forskellige belysningsløsninger påvirker kundens oplevelse og rummets og kollektionens udseende og udtryk.

   

  God belysning handler grundlæggende om at skabe en oplevelse. Det skal mærkes, ikke ses.

  Hvordan tiltrækker du flere til din tøjbutik? Lyskvalitet

  Oversigt over fordele ved lyskvalitet

  Oversigt over fordele ved lyskvalitet
  Spar energi

  Differentier brandoplevelsen

  Skab en atmosfære, der forener dit brands identitet med butikkens formål og kundens identitet. Philips Fashion Proof Optics (FPO) skaber intensitet og kontrast, som definerer din kollektions udseende, atmosfære og butikkens identitet.

  Spar energi

  Din kollektion i søgelyset

  Philips Fashion Proof Optics (FPO) får din kollektion til at skille sig ud. Med miniaturespots og fremragende blændingskontrol giver den unikke optik 30 % mere intensitet og dobbelt så meget kontrast, hvilket får din kollektion til at skille sig ud.

  Spar energi

  Fremhæv farverne i din kollektion

  Alle vil gerne have syn for sagen. Philips LED-nuancer sørger for, at farverne i din kollektion bliver levende. Fremhæv den naturlige struktur, og sørg for, at farverne er ægte og livlige. Imponer dine kunder med en engagerende oplevelse, der er skabt af Quality of Light.

  Spar energi

  Få flere forbipasserende kunder til at stoppe op og besøge din butik

  Med den ekstra smalle stråle og høje intensitet kan du skabe flotte udstillingsvinduer med kraftige farver. Selv på dage med skærp sol vil din butik se åben og indbydende ud.

   

  Når du lyser allermest op, er du dit sande jeg. "


  Roy T. Bennett

  Fashion Proof Optics forklaret i vores TrueFashion-sortiment

  True Fashion-video

  Casestudier

  Vil du vide mere om Interact Pro?

   

  Kontakt vores kundeservice for at få svar på eventuelle spørgsmål og henvendelser.