På scenen

Løsninger på scenen

Det at skabe uforglemmelige oplevelser for vores kunder er den udfordring, der inspirerer os til at skabe de mest spændende innovationer i lys. Som alle de bedste performere tror vi på, at der altid er plads til forbedringer. Det er grunden til, at vi løbende arbejder tæt sammen med førende armaturproducenter for at skabe belysningsløsninger, der er mere effektive, mere kraftfulde, mere kompakte og nemmere at håndtere.

Turné/scene

En MSR Gold FastFit

MSR GoldTM FastFit

Hurtigere påmontering og mere fritid

Philips har introduceret FastFit, så du kan spare tid. Det er et unikt lampekoncept til MSR GoldTM og Halogen Hi-Brite lamper med én ende. Det bagerste lampefodssystem gør det nemt at udskifte lampen. MiniFastFit versionen er udstyret med en endnu mindre lampefod, som muliggør mindre og lettere armaturer.

Film/studie

Philips underholdningsbelysning på et filmset

MSR Hot Restrike

Øjeblikkeligt dagslys til enhver tid

Har du brug for dagslys på filmsettet? Philips MSR Hot Restrike er løsningen. Lamperne skaber en dagslysoplevelse med fremragende kvalitet og den rette mængde lys, der altid er klar.

Teater

Teater oplyst af Philips underholdningsbelysning

StagePainter

Præcis den belysningsoplevelse, du havde i tankerne

De lysoplevelser, du skaber, har evnen til at fange publikum og gøre en forestilling til noget magisk. For at få det bedste frem hos dine talenter har du brug for armaturer, der maksimerer dine sceneindstillingsmuligheder og genskaber dem perfekt. Nu kan du gøre netop dette med StagePainter D60 2000 – et system, der er så fleksibelt og kontrollerbart, at det kan skabe præcis den scene, du forestillede dig, med strålende LED-belysning.

DJ/diskotek

dj/diskotek

MSD Platinum

Styrken til at sætte lys på din kreativitet

MSD Platinum 2 R er specielt designet til anvendelse til djs/diskoteker. Den kompakte, lette lampe producerer funklende klart lys. Det er en 132 W lampe, som matcher lysudbyttet af en MSD 300 W lampe.

De kraftige spredninger skaber den perfekte belysning, djs skal bruge i klubber.

Underholdning med arkitektur

Eiffeltårnet oplyst med Philips belysning til underholdning med arkitektur

Ubegrænset fleksibilitet

Philips lamper til belysning til underholdning med arkitektur giver fremragende farver, en stærk spredning og lang levetid med fantastisk kreativitet og fleksibilitet i arkitektonisk belysning. De kan bringe enhver genstand frem i rampelyset og lade den få den karisma, den fortjener.

Underholdningslamper

Med nutidens voksende trend med at integrere LED-vægge i scenebelysningsdesign kræves der en ny generation af lamper med kraftigere lysstråler, som kan skære gennem det hav af homogent lys, de giver – og tilføje yderligere effekter til showet. Det er præcis, hvad de nye Platinum-lampesystemer er designet til at gøre.

Den nye MSD Platinum 14 R giver en ekstrem lysstyrke på 12.000 lumen ved 280 W med en farvegengivelse på 80. Den nye MSD Platinum 17 RA har en enestående lysstyrke med et lysudbytte på mere end 20.000 lumen ved 350 W plus køligt hvidt lys (7000 K) og en høj farvegengivelse på 85. MSD Platinum 20 R giver et lysudbytte på mere end 23.000 lumen ved 470 W, intenst køligt hvidt lys (8000K) og en høj farvegengivelse på 80.

Lamper i aktion

Se videoerne

Lad vores lamper vise, hvad de kan

FastFit lampeudskiftning

Underholdningsværktøjer

Udskiftningsværktøj til underholdningslampe

Flipbog med katalog over underholdningslamper

Til tjeneste

Til tjeneste

Har du brug for mere information om underholdningslamper? Vi har salgsrepræsentanter over hele verden.

på scenen

Events på scenen

Oplev kunsten at underholde, og få information om alle kommende globale events med underholdning på scene og messer.

PRG åbent hus-arrangement, Japan, 3.-4. marts
GET-messe, Guangzhou, 1.-4. april
Prolight & Sound, Frankfurt, 15.-18. april
Palme-messen, Mumbai, 28.-30. maj
Palme-messen, Beijing, 7.-10. juni
LDI, Las Vegas, 23.-25. oktober

Downloads