PerfectScene – dynamisk vinduesbelysning

Belysning til butiksvinduer, der får folk til at stoppe op

Skab fængende dynamisk belysning til dine butiksvinduer

Dit butiksvindue er din korte salgstale til forbipasserende shoppere. Få folk til at stoppe op med det dynamiske PerfectScene vindue. Det er bevist, at skiftende lysscener i butiksvinduer gør kunderne engagerede og øger antallet af besøgende.
 
Forskning viser, at når butiksvinduets belysning ændres, reagerer shoppere, der er 11 % flere, der stopper op, og op til 19 % flere, der går ind i butikken*. Det dynamiske PerfectScene vindue giver dig mulighed for at optimere din butiksfacade med dæmpbart udstillingsvindue, der er designet til at fange kundernes opmærksomhed. Centraliseret kontrol over alle dine vinduer og udstillingsområder betyder, at det aldrig har været nemmere at skabe den perfekte detailhandelsoplevelse.

*Undersøgelse foretaget af EIT Digital, Politecnico di Milano og Philips hos Eral 55

Philips lightings PerfectScene – dynamisk vindue, der får forbipasserende til at stoppe op foran din butik

Dynamisk PerfectScene vindue – oversigt over fordelene

Få flere forbipasserende til at stoppe op foran din butik

Øg salget i din butik ved hjælp af skiftende lyskonfigurationer, der fanger forbipasserendes opmærksomhed og øger antallet af kunder i butikken.

Fang folks opmærksomhed med belysningseffekter

Fremhæv dine centrale produkter, så kunderne hurtigt får øje på dem – og skab forskellige effekter ved at sammensætte produkter fra vores udvalg af dæmpbare armaturer til effektbelysning.

Imponer kunderne med nye udstillinger

Få fuld kontrol over flere forskellige butiksvindue- og displaybelysninger via ét nemt lysstyringssystem. Du kan endda hurtigt lave dine egne belysningskonfigurationer i en app på din smartphone.

Mulighederne med det dynamiske PerfectScene vindue – oversigt over fordelene

Med det dynamiske PerfectScene vindue får du mulighed for at udnytte lysets evne til at gøre dine udstillinger mere iøjnefaldende og din butik mere attraktiv.

Sådan fungerer PerfectScene

PerfectScene kombinerer markedsledende skinne- og forsænkede armaturer med et skalerbart kontrolsystem. Ved at vælge de specifikke komponenter, der passer bedst til dit rum og dine krav, kan du skabe et dynamisk butiksvindue, der får folk til at stoppe op.

Lysstyringssystemet Dynalite

Med sin intuitive og brugervenlige grænseflade giver denne trådløse enhed dig mulighed for at opdatere digitalt indhold i realtid med op til 16 dynamiske belysningskonfigurationer til dit butiksvindue.

TrueFashion

Disse armaturer har en meget smal spredning, som er velegnet til at fremhæve produkter i butiksvinduet og henlede opmærksomheden på bestemte varer.

StyleID

StyleID har et modulopbygget design, en justerbar spredning og en integreret dæmpning og giver maksimal fleksibilitet i forhold til de skiftende behov i dit butiksvindue.

Kontakt

Kontakt vores lokale kontaktcenter,
hvis du har spørgsmål og forespørgsler.

Downloads

Se alternative belysningssystemer til din butik

PerfectScene belysning til prøverum

Hjælp dine kunder med at træffe det rigtige valg i prøverummet med en belysning, de selv kan justere for at se, hvordan tøjet vil se ud i forskellige omgivelser udenfor.

Få mere at vide om belysning til …