You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Højteknologisk retro
med store besparelser

Under Elmene,
København, Danmark

 

Se, hvordan man gjorde en plads ved et p-anlæg mere hyggelig med LED-belysning.

Copenhagen-armatur i retro stil.

Beboerne er
glade for

den nye, mere præcise belysning."

 

-Landskabsarkitekt MAA Anne Vium Skaarup

Copenhagen LED

Kundens udfordring

 

København ville reducere gadeparkeringen i Under Elmene på Amager med et p-anlæg. Der var et ønske om, at selve pladsen ved p-anlægget fik bedre belysning, som var til gavn for områdets beboere.

Udendørs LED-belysning med retro københavner-armatur

Løsningen

 

Pladsen blev belyst med en nyudviklet LED-udgave af det klassiske københavnerarmatur. Armaturet er den perfekte kombination af ren retro-design med helt moderne teknologi.

De nye, store LED-københavnerarmaturer sparer ca. 53 % af de tidligere armaturers strømforbrug, da lyset blandt andet dæmper automatisk de timer om natten, hvor der er mindst trafik. Hertil kommer LED-lyskildernes lange levetid på mindst 50.000 timer mod traditionelle lyskilders 10.000 - 12.000. Det giver væsentlige besparelser og færre afspærringer af gaderne, fordi LED-modulet holder mindst 13 - 14 år. Lyskvaliteten er også blevet bedre, fordi armaturernes hvide lys virker mere naturligt og fremhæver rum og detaljer, der normalt ikke ses i mørke.

Landskabsarkitekten Anne Vium Skaarup fortæller: ”Lyset fra de nye armaturer falder, hvor der er brug for det. Derfor trænger der mindre gadelys ind i lejlighederne, og det glæder beboerne.”

  • Copenhagen
    Copenhagen
    Københavner familien blev udviklet i samarbejde med byarkitekten i Københavns for at forbedre æstetikken i byens belysning. Resultatet er et armatur, der kan anvendes til en række ...

Relaterede cases