Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Udendørslamper fra Philips

  Se vores store udvalg af havelamper, bedlamper og andre udendørslamper

  Mangler du lys i haven?

  Foråret er det perfekte tidspunkt at komme ud og genopdage haven. Det er tidspunktet, hvor alle – uanset om man er solbader eller bare har lyst til at få frisk luft i lungerne – går ud i det grønne paradis for at nyde solens varme stråler og få genopladet batterierne. Og hvorfor dog lade det faktum, at solen går ned, sætte en stopper for glæden ved denne skønne oase? Nu kan du nemlig vinke farvel til den dunkle have. Vi kan tilbyde alle former for udendørsbelysning, lige fra soldrevne havebelysningsprodukter til LED-udendørsbelysning, og med det rette valg kan du blive ved med at nyde sommervarmen i haven til langt ud på aftenen.

   

  Se videoen, hvis du vil vide mere om den nemme installation.

  Udendørsbelysning

  Køb online

  Butik

  find-dine-nøgler

  Sensorbelysning ved hoveddøren eller indkørslen

  Brug sensorbelysning til let at kunne finde nøglerne, når du står ved døren, eller placér sensorerne ved indkørslen, så lyset tænder, når nogle nærmer sig dit hus.
  udendørs_2017

  Bedlamper til at vise havens planter frem 

  Placér lamper i dine bede til at lyse blomster og planter op, så du også kan nyde synet, når mørket falder på. Bedlamper og andet plante belysning er også fantastisk til at fremhæve grønne områder i din have.
  Patio

  Den hyggelige terrasse

  Mangler du lys på terassen, balkonen eller altanen? Find de bedste lamper og lys til at give terassen hyggelig belysning, så du kan slappe helt og læse en bog, eller nyde en hyggeaften med familien.

  Udendørslamper – smarte, robuste og økonomiske havebelysningsprodukter


  Philips' sortiment af produkter til udendørsbelysning er ikke bare kendetegnet ved et flot design. I kraft af den høje forarbejdnings- og materialekvalitet er de også særdeles robuste og vejrbestandige. Når vinteren viser sig fra sin mest barske side, kan du glæde dig over, at havebelysningen vil være med til at gøre de første forårsaftener længere, når den tid kommer. Sikker håndtering og nem montering betyder, at selv amatører kan installere vores udendørsbelysning og opnå resultater, der er en dygtig håndværker værdig.

  Vores udendørsbelysning har en levetid på 25 år, og vi yder 5 års garanti på integrerede LED-moduler. Den gennemsnitlige installationsrenoveringscyklus er 20 år, hvilket betyder, at vedligeholdelsesbehovet er lavere end for en gennemsnitlig bolig. Du kan med andre ord trygt læne dig tilbage og nyde livet i haven i fulde drag.

  Innovativ og intelligent havebelysning

  produkt_intro_ikon_bewegung

  Bevægelsessensorer i haven

   

  Havebelysningsprodukter med bevægelsessensorer fra Philips øger sikkerheden og er meget energibesparende. Lyssensorerne er i stand til at registrere, hvornår mørket falder på, og hvis nogen nærmer sig ejendommen, registreres det af bevægelsessensorerne.

  produktintro_ikon_led

  LED lys i haven

   

  LED-udendørsbelysningsprodukter fra Philips er udstyret med den sidste nye teknologi. De giver et enestående lysudbytte med høj lyskvalitet. De udsender et varmt hvidt lys og har en lang servicelevetid.

  Kun det bedste til din have: vores nyeste sortiment af havebelysningsprodukter

  • Holdbarhed på 25 år med fem års garanti på integrerede LED-moduler
  • Høj forarbejdnings- og materialekvalitet
  • Robuste og vejrbestandige produkter
  • Sikre produkter med fremragende konstruktion og design
  •  Ensartet lysfordeling takket være integrerede LED-lyskilder
  • Færre skygger end med traditionelle pærer
  • Garanti for farveægthed (dokumenteret ved UV-test)
  • Ikke behov for udskiftning af lyskilder
  • Energibesparelser på op til 90 %
  • Enkel installationsprocedure med tre simple trin
  • LED-moduler med et lysudbytte på 600-800 lumen giver et kraftigt, varmt hvidt lys
  • Svarer til energibesparende lyskilder på 12-15 watt
  • Farveægte belysning med en farvetemperatur på 2.700 K (kelvin)
  wand3
  Det rette valg af udendørsbelysning kan ikke blot bruges til at skabe en behagelig stemning i din have, men også til at designe et veloplyst og sikkert indgangsområde med særlig vægbelysning. Væg- og murbelysning giver også varme belysningseffekter på terrasser og balkoner og er med til at sørge for lange, dejlige sommeraftener.
  wege3
  LED-udendørsbelysningsprodukter, såsom produkter på piedestal og terrassebelysning er den ideelle løsning til oplysning af haven eller terrassen, og de kan også bruges som stemningsfuld aftenbelysning.
  sockel3
  Udover at gøre din have endnu mere idyllisk kan det rette valg af udendørsbelysning spille en stor rolle med hensyn til sikkerhed. Stibelysning til indgange og andre gangarealer giver ikke kun dig og dine gæster en mere sikker adgang til ejendommen – belysningen giver også et flot og uforglemmeligt førstehåndsindtryk.