Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Væglamper fra Philips

   

  Vælg vores væglamper, der er tilpasset alle rum i dit hjem.

  Opdag de uendelige muligheder i forbindelse med Philips Lighting væglamper

   

  Vores kollektion af væglamper skaber en strålende og ensartet belysning i dagligdagen. De medfølgende Philips-lyskilder af høj kvalitet er kraftige og alsidige.

   

  Se alle Philips Lighting væglamper

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Opdag mulighederne for LED-belysning
   
   
   
   
   

  Opdag de uendelige muligheder i forbindelse med LED-belysning

   

  Føl dig hjemme med den nyeste Philips LED-teknologi. Med Philips' LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


  Med Philips LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


  Se alle LED lyskilderne

  Philips Lighting væglamper

  Vælg den væglampe, der er mest velegnet til hvert enkelt rum.

  væglamper til badeværelset

  Væglamper til badeværelset


  Vore elegante lamper til badeværelset er hermetisk lukkede og ideelle til fugtige rum. Badeværelset er opdelt i tre fugtzoner, derfor opfylder alle vores lamper standarderne IP23, IP44 eller IP65. Vi foretager en omhyggelig udvælgelse af materialer og design af hvert enkelt produkt, fordi din sikkerhed og dit velvære betyder meget for os.
  væglamper til værelset

  Væglamper til soveværelset og stuen

  Perfekte til at slappe af og sludre. Stuen er ethvert hjems hjerte, stedet, hvor familien samles og slapper af, og hvor gæster sludrer roligt sammen. Belysningen i stuen og soveværelset skal være alsidig og let at indstille til de forskellige behov i dagens løb. En præcis placering af de forskellige lyskilder og lysets spil bidrager til at skabe en rumlig følelse og giver soveværelset en varm og imødekommende stemning.
  Udendørs væglamper

  Udendørs væglamper


  Hver enkelt del i vores udendørsserie er fremstillet med omhu og i materialer af høj kvalitet, som er meget holdbare, som f.eks. presset aluminium og rustfrit stål. Vores udendørsbelysning er naturligvis forsynet med fluoreserende energisparepærer og kraftigt led lys. Men Philips' udendørsbelysning er især velegnet til omgivelser med høj luftfugtighed, derfor opfylder den standarderne IP23, IP44 eller IP67, og hvert enkelt produkt er omfattet af en streng kontrol for at sikre tætheden.

  De mest solgte væglamper

  Opdag alle Philips Lighting væglamper