Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Spots fra Philips

  Opdag vores spots til hjemmet. Sammenlign de forskellige Philips-modellers egenskaber og vælg den bedste lysudsmykning til dit hjem.

  Opdag de uendelige muligheder, som Philips Lighting spots giver

   

  Spots giver uanede muligheder. Du kan bruge dem til at læse eller arbejde ved, til at oplyse rum eller til at sætte spot på dine foretrukne billeder. 

   

  Se alle Philips Lighting spots

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Opdag mulighederne for LED-belysning
   
   
   
   
   

  Opdag de uendelige muligheder i forbindelse med LED-belysning

   

  Føl dig hjemme med den nyeste Philips LED-teknologi. Med Philips' LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


  Med Philips LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


  Se alle LED lyskilderne

  Spots til hjemmet

  Vælg det mest velegnede spot.


  Skab en god stemning til enhver tid med vores fantastiske udvalg af spots. Denne belysning er moderne og designet efter de nyeste tendenser og den nyeste stil og kan integreres perfekt i den indretning og stemning, du altid har ønsket.
  Spots til soveværelset og stuen

  Spots til soveværelset og stuen

  Stuen er ethvert hjems hjerte, stedet, hvor familien samles og slapper af, og hvor gæster sludrer roligt sammen. Belysningen i stuen og soveværelset skal være alsidig og let at indstille til de forskellige behov i dagens løb. En præcis placering af de forskellige lyskilder og lysets spil bidrager til at skabe en rumlig følelse og giver soveværelset en varm og imødekommende stemning.
  funktionelle spots

  Funktionelle spots


  Funktionel belysning sikrer, at alle husets rum er godt og sikkert oplyst og endvidere er behagelige at opholde sig i. Philips funktionelle spots er designet til at kunne integreres i indretningen i dit hjem og oplyse stuen, spisekammeret og gennemgangsrummene. De udsender et varmt hvidt lys i hele hjemmet.
  Spots til badeværelset

  Spots til badeværelset
   

  De lyskilder af højkvalitet, der udsendes af spots i serien myBathroom, opfylder alle krav i badeværelset og giver dig mulighed for at udføre dine daglige gøremål med perfekte resultater.

  Udforsk vores forskellige typer af spots

  Påbygningsspots
  Påbygningsspots
  Vægspots
  Vægspots
  Downlights
  Downlights

  De mest solgte spots


  Opdag alle Philips Lighting spots