Flere brands fra

Spots fra Philips

Opdag vores spots til hjemmet. Sammenlign de forskellige Philips-modellers egenskaber og vælg den bedste lysudsmykning til dit hjem.

Opdag de uendelige muligheder, som Philips Lighting spots giver

 

Spots giver uanede muligheder. Du kan bruge dem til at læse eller arbejde ved, til at oplyse rum eller til at sætte spot på dine foretrukne billeder. 

 

Se alle Philips Lighting spots

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Opdag mulighederne for LED-belysning
 
 
 
 
 

Opdag de uendelige muligheder i forbindelse med LED-belysning

 

Føl dig hjemme med den nyeste Philips LED-teknologi. Med Philips' LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


Med Philips LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


Se alle LED lyskilderne

Spots til hjemmet

Vælg det mest velegnede spot.


Skab en god stemning til enhver tid med vores fantastiske udvalg af spots. Denne belysning er moderne og designet efter de nyeste tendenser og den nyeste stil og kan integreres perfekt i den indretning og stemning, du altid har ønsket.
Spots til soveværelset og stuen

Spots til soveværelset og stuen

Stuen er ethvert hjems hjerte, stedet, hvor familien samles og slapper af, og hvor gæster sludrer roligt sammen. Belysningen i stuen og soveværelset skal være alsidig og let at indstille til de forskellige behov i dagens løb. En præcis placering af de forskellige lyskilder og lysets spil bidrager til at skabe en rumlig følelse og giver soveværelset en varm og imødekommende stemning.
funktionelle spots

Funktionelle spots


Funktionel belysning sikrer, at alle husets rum er godt og sikkert oplyst og endvidere er behagelige at opholde sig i. Philips funktionelle spots er designet til at kunne integreres i indretningen i dit hjem og oplyse stuen, spisekammeret og gennemgangsrummene. De udsender et varmt hvidt lys i hele hjemmet.
Spots til badeværelset

Spots til badeværelset
 

De lyskilder af højkvalitet, der udsendes af spots i serien myBathroom, opfylder alle krav i badeværelset og giver dig mulighed for at udføre dine daglige gøremål med perfekte resultater.

De mest solgte spots


Opdag alle Philips Lighting spots